Casual Band, ”Revelația Anului” în cadrul Galei de Jazz București

Casual Band, ”Revelația Anului” în cadrul Galei de Jazz București

3.058
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)
Instrumentistii de la CASUAL BAND QUARTET din Craiova au fost laureati cu premiul „Revelatia anului” in cadrul evenimentului organizat de Fundatia MUZZA în colaborare cu Institutul Cultural Român – Gala de Jazz de la HARD ROCK CAFE din Bucuresti.
In prezenta unui public numeros si iubitor al genului, CASUAL BAND QUARTET a fost aplaudat la scena deschisa, reusind sa castige admiratia celor prezenti. CASUAL BAND este o formatie bine cunoscuta craiovenilor, si nu numai, care a luat nastere in septembrie 2013, la initiativa saxofonistului Bogdan Uta.
Printre muzicienii prezenti la Gala de Jazz, s-au numărat bluesman-ul A.G.Weinberger, saxofonistul compozitor și pedagog sibian Constantin Iridon, pianistul Sorin Zlat, saxofonistul Flavius Teodosiu, chitaristul Carpis Dedeian, solista Irina Sirbu, sau muzicieni laureaţi ai unor recente concursuri: Julie Pardău-Cluj-Napoca, Robert Patai-București, Werther Project-Câmpina, grupul C.A.L.I.-Iași, bluesman clujean Alex Mușat,  Ethnotic Project și Kiba Dachi. Evenimentul a fost prezentat de Anca Romeci şi realizat de Alexandru Şipa.


1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4037

    Bravo lor!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.