Primarul din Mârșani a fost reținut

Primarul din Mârșani a fost reținut

2.084
14
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Constantin Ghencioiu, primarul din Mârșani, acuzat de un consilier că l-ar fi obligat să-l masturbeze, a fost reținut pentru fraude economice. În arest au mai ajuns și vicele, contablia, primărirei Mârșani, dar și alte 7 persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, uzurparea funcţiei şi infracţiuni de fals. “Din cercetările efectuate de polițiști și procurori a rezultat că, în perioada 2010 – 2014, reprezentanţii legali ai unei instituții publice din comuna Mîrșani au încheiat contracte de achiziţii lucrări de reparaţii la diferite obiective, alimentare cu apă, concesionarea unor suprafeţe de teren, pietruire drumuri, fără respectarea condiţiilor legale şi au aprobat plata unor operaţiuni neexecutate ori supraevaluate. Activitatea infracţională s-a derulat cu complicitatea proiectantului şi a celor doi diriginţi de şantier, precum şi a executanţilor lucrărilor enumerate”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 

Prin aceeași metodă s-a reparat și o școală unde, prin simularea procedurii de licitaţie, s-a acordat reparația unei societăți pentru care s-au aprobat plăți pentru lucrări supraevaluate.

 

Anchetatorii au stabilit un prejudiciu total de 325.510 lei care a fost recuperat în totalitate prin restituirea unor sume de către inculpaţi, respectiv 160.000 lei, dar şi prin măsuri asiguratorii faţă de bunuri imobile aparţinând acestora.

 

Cei zece suspecți vor fi prezentați astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată în vederea emiterii mandatelor de arestare preventivă.

 



14 COMENTARII

  1. #1

    un LABAGIU ca si cei care lau ales pe acest comunist ordinar!!!!!!!!!

  2. #2

    O scursura de primar,ar trebui aspru pedepsit. Sa se faca controale si la Primaria de la Carcea ,acolo sau furat mult mai multi bani.

  3. #3
  4. #4
  5. #5
  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4027

    E in fisa postului de primar furtul.

  7. #7

    Foarte bine a facut…sa se invete minte toti bosorogii care voteaza astfel de specimene

  8. #8
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-04-2016
    Mesaje
    3

    Sa se duca la bulau !!!! acolo e de el, abea il asteapta baietii pentru perversiuni sexuale, asa cum ai place lui . HA,HA,HA…..

  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-04-2016
    Mesaje
    4
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    E in fisa postului de primar furtul.

    Pai de ce sa nu furi de la „fraieri” daca poti ? Deasta intra toti fomistii, si analfabetii in politica, sa se imbogateasca. Mama lor !!!!!

  10. #10
  11. #11
  12. #12

    cu al de la daneti ce sa mai intanplat e tot in primarie

  13. #13

    Ma bucur .Acest borfas a fost primar si pe vremea comunistilor.Veneau oamenii din sat (la OCPI) mai precis la mine si se plingeau ca reconstituirea terenurilor se face asa cum ii dicteaza Anica el nu prea avea….

  14. #14

    La cat mai multi ani de facultate…domnule primar…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.