Wizz Air nu se teme de concurență

Wizz Air nu se teme de concurență

902
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Din toamnă și-a anunțat activitatea la Aeroportul din Craiova și compania Ryan Air. Wizz Air, operatorul low-cost care activează de aproape trei ani la Craiova spune însă că nu își face probleme “Competiția face parte din viață. Când am început noi în 2004, deja era o piață foarte competitivă. Încercând să ținem costurile la cel mai mic nivel și concentrându-ne să fim compania cu cele mai scăzute costuri din Europa, am ajuns la rezultate remarcabile: 20 de milioane de pasageri pe an și 100 de milioane de pasageri în 11 ani. Așa că nu ne temem de concurență. Concurența este foarte bună pentru industrie”, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer Wizz Air.

 

Dezvoltarea afacerii Wizz Air continuă în România, astfel că va deschide baze în două noi aeroporturi Sibiu și Iași. În plus au început introducerea de aeronave Airbus A321, cu 230 de locuri, în loc de cele cu 180 de locuri. Până acum în circuitul WIZZ Air au fost introduse patru astfel de avioane, iar în luna mai va ajunge unul și în România, la București. „Introducerea aeronavei Airbus A321 schimbă complet jocul, aducând costuri operaționale mult mai scăzute, aproximativ cu 10 la sută. Astfel, oferim bilete la prețuri mult mai mici pentru clienții noștri”, a mai spus Owain Jones.



5 COMENTARII

  1. #1

    Foarte bine!O competiție loaială aduce beneficii comunității!

  2. #2
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-04-2016
    Mesaje
    16

    Vrei sa zbori GRATUIT eugenie ? Ai autocar la 150 de euro, si faci doua zile si doua nopti, sau cu masina ta sa faci lafel doua zile si sa bagi benzina de 500 de euro. Nu va obliga nimeni sa zburati cu ei, nu va ia cu japca banii si va dau bilete. Nu inteleg la ce comentati asta de spuneti ca e scump, sa ziceti si voi ceva se pare.

  4. #4

    Mesaje

    Ai citit textul? Unde scrie de Luton? Ininte de a jigni mai bine ai citi

  5. #5
    Oldtimer
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    1381

    Stirea asta e articol publicitar nemarcat cu P?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.