Cupa Școlilor la Street Dance – Etapa Județeană Dolj

Cupa Școlilor la Street Dance – Etapa Județeană Dolj

1.663
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 16 aprilie, a.c., ora 10.00, va avea loc Cupa Școlilor la Street Dance – Etapa Județeană Dolj la Casa de Cultură a Studentilor din Craiova. Această competiție este cea mai importanta întrecere între licee organizată în județul nostru. Concursul se va desfășura pe două categorii, întrecerea între trupe și 1vs1. Câștigătorii locurilor 1, 2 și 3 la categoriile lor de vârstă vor reprezenta județul Dolj la Finala Națională organizată de Reborn în data de 7 mai la Bistrița!
Juriul este format din Grig Alexa, Ioan Simona și Dulea Adrian, dansatori și coregrafi cu o mare experiență în arta street dance-ului.
De asemenea, atmosfera va fi întreținută de ONE MAN SHOW MC TOM și DEEJAYTAVY.
Evenimentul este susținut de Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Casa de Cultură a Studenților din Craiova, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” Craiova, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, Kiss FM, Craiovaforum.ro, Gazeta de Sud, Craiova.ro, Radio Horion, GTV, Royal Models Agency, Reyna Vox Music, Cofetăria Parc, CityPromotions și Avon.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Buna ziua!
    Am oferit în special de împrumut de 2.000 € la 3.000.000 € pentru oricine putea să-l ramburseze cu interes are o rată scăzută de 3% Suntem persoane care oferă împrumuturi între persoane fizice care au nevoie de serioase pentru întreprinderile mici, investițiile personale pentru interesul față de suma solicitată pentru a da splinei. Ne face împrumuturi locale și împrumuturi internaționale la oameni din întreaga lume. Organizația noastră nu este o bancă și nu avem nécessitons multe documente. împrumut corect și cinstit și de încredere. Contactati-ne azi și să ne anunțați suma de bani pe care doriți să împrumute. Suntem gata pentru a satisface:
    alfred_krupp@mail.ru

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.