Bariera Vâlcii se închide pentru asfaltare

Bariera Vâlcii se închide pentru asfaltare

2.148
47
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Primăria Municipiului Craiova anunţă închiderea circulaţiei rutiere în cartierul Bariera Vâlcii, de la intersecţia cu Aleea I până la intersecţia cu Strada Primăverii, începând cu data de 14 aprilie 2016, în vederea pregătirii zonei pentru asfaltare.

 

Potrivit unui comunicat de presă al municipalității, echipajele de la salvare, poliţie, pompierii şi RAT vor avea acces în zona restricţionată. Riveranii sunt rugaţi să nu parcheze pe partea carosabilă în perioada restricţiilor.

 



47 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Mai durează vreo trei ani !!!

  3. #3
  4. #4

    De parca nu era inchisa de o gramada de timp

  5. #5

    Când nu se face că nu se face,când se face de ce se face…..eu să fiu în locul primarului as baga plugul si dupa as lasa asa să vă învățați minte

  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4050

    In sfarsit…

  7. #7

    De doi ani se tot lucreaza si nu se cunoate nimic e chiar atat de greu sa asfaltezi 3km de drum? Daca pentru 3km dureaza doi ani daca ar fi sa faca 20km ar sta o vesnicie.

  8. #8

    poi cauta pe net de ce nu sa terminat si ai sa gasesti raspunsul singur in loc sa fiti atat decarcotasi!!!

  9. #9
  10. #10

    Edilul Craiovei a făcut o prezentare pe larg a situației din Bariera Vâlcii, concluzia fiind că nu se poate asfalta nicio stradă atâta timp cât Compania de Apă nu va termina rețeaua de apă și canalizare și branșarea cetățenilor. Cât despre întârzieri, le-a pus pe seama problemelor financiare a firmei care a lucrat aici. “În cartierul Bariera Vâlcii am avut o foarte mare problemă pentru că firma care a lucrat canalizarea acolo a intrat în insolvență și au fugit efectiv din șantier. A trebuit să găsim o soluție legală, astfel încât Mitliv să poată să preia partea de contract. TMUCB a făcut lucrările cele mai ușoare și a lăsat Mitliv-ul să facă lucrările cele mai grele și eu vă spun că Mitliv nu iese cu un profit de doi lei din această lucrare”, a afirmat Olguța Vasilescu.

  11. #11
  12. #12

    In fiecare an se asfalteaza aici,am inteles ca este cel mai greu judet din tara dar nu se pot gasi si edili care sa faca ceva pentru acest judet?

  13. #13
  14. #14

    Episodul 99 , să fie filmul tânăr și neliniștit?

  15. #15

    Tot timpu are niste explicatii de iti dau dureri de cap.e jenant

  16. #16
  17. #17
  18. #18

    mutati-va din oras cei care nu suportati…mutati0va la sibiu!!!

  19. #19

    Stiu foarte bine de ce nu sa terminat si motivul adevarat nu este acela.

  20. #20

    zi-l daca stii sa stim si noi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.