Legumele și fructele la control

Legumele și fructele la control

1.423
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Peste o tonă de fructe și legume confiscate și amenzi în valoare de 61.000. Este bilanțul unei acțiuni a polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. Oamenii legii au controlat mai multe societăți comerciale, persoane fizice, dar și autoturisme. Acolo unde marfa din acte cu a corespuns cu cea din galantar, polițiștii au dat amenzi și au confiscat fructele sau legumele. “ Spre exemplu, cu ocazia controlului efectuat, în Piața Valea Roșie din Craiova, s-a constatat că o persoană din Craiova oferea spre vânzare 140 kg fructe pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei conform Legii 12/1990 republicată, dispunându-se totodată confiscarea cantității de 140 kg fructe pentru care nu s-au prezentat documente de proveniență”, a declarat Alin Apostol , purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Fotografie arhivă



9 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4067

    Mai bine ar verifica calitatea lor…

  2. #2

    Sa le controleze pe alea din supermarketuri..

  3. #3

    Daca ar verifica unde se vinde cu tirul ar fi ceva , dar asa….e laba tristă!

  4. #4
  5. #5
  6. #6

    La puscarie cu ei.. milițienii cinstiti …

  7. #7

    Tirurile care intră în țară nu le vedeți… Acolo se face evaziune nu când le vinde țăranul cu legătura în piață….

  8. #8
  9. #9

    E aproape terminat, au pus sigla dar problema e ca sunt majoritatea bișnițari cu case de marcat care vand fructe si legume care nu dau bon, nu sunt producători, sunt bișnițari cu societate comercială si toate cele care fac evaziune destul de mare, e cea mai mare piata din Craiova si nimeni nu îi deranjează

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.