Vineri debutează prima ediție a Târgului Hello Baby EXPO

Vineri debutează prima ediție a Târgului Hello Baby EXPO

1.410
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Craiovenii și nu numai sunt invitați la deschiderea primului și celui mai mare eveniment dedicat copiilor și părinților din Oltenia – târgul Hello Baby EXPO. Evenimentul, care se va desfășura în Centrul Multifuncțional din Craiova în perioada 22-24 aprilie 2016, reunește zeci de expozanți – producători, comercianți și furnizori de servicii din domenii variate.

 

Expozanții vă așteaptă cu reduceri, momente interactive și artistice, surprize la stand și multe premii la tombole și concursuri. Intrarea la Hello Baby EXPO este liberă!

 

Program vizitare Hello Baby EXPO

 

Vineri, 22 aprilie 2016 – 10:00 – 19:00

Sâmbătă, 23 aprilie 2016 – 10:00 – 19:00

Duminică, 24 aprilie 2016 – 10:00 – 17:00

 

Expozanții Hello Baby EXPO

 

Hello Baby EXPO 2016, evenimentul anului în Oltenia pentru copii și părinți, înglobează o experiență calitativă de shopping, sfaturi de la experți și distracție în familie. Cu mii de produse de la zeci de brand-uri de top, Hello Baby EXPO vă aduce atât servicii și produse utile pentru bunul mers al sarcinii sau pentru dezvoltarea armonioasă a celui mic, cât și numeroase produse inovative sau în pas cu moda. Târgul reunește comercianți și furnizori de servicii din diferite domenii necesare copiilor și părinților, precum: servicii medicale și educație gravide (bănci de celule stem, maternități, clinici și laboratoare medicale, centre de educației prenatală și consiliere în alăptare), produse și servicii de îngrijire gravide (produse cosmetice, centre de fitness), produse pentru evenimente speciale și servicii de entertainment, articole de vestimentație pentru copii, clinici stomatologice, centre recuperare medicală pentru copii, jucării și locuri de joacă, servicii educaționale, edituri și librării, dulciuri, produse naturiste, cadouri tematice, studiouri de fotografie, servicii de amenajare interioară, servicii IT, agenții de turism, fundații umanitare și instituții publice cu servicii dedicate celor mici.

Vizitatorii sunt așteptați cu numeroase oferte și reduceri la produsele achiziționate sau la serviciile contractate pe perioada târgului.

 

 

Tombola târgului Hello Baby EXPO

 

În fiecare zi a Hello Baby EXPO puteți câștiga premii speciale la standurile expozanților sau în cadrul tombolei târgului. O familie norocoasă va pleca acasă cu premiul cel mare al tombolei: greutatea familiei în apă de la AQUA Carpatica! După laptele matern, apa este primul “aliment” cu care ia contact un copil la venirea pe lume, de aceea este foarte important ca aceasta să fie curată și de calitate. AQUA Carpatica minerală plată este o apă oligominerală recomandată de Societatea Română de Pediatrie, recunoscută de mămici pentru conținutul foarte scăzut în sodiu și cel mai mic conținut de nitrați dintre apele minerale din țară.

 

Activități pentru copii la Hello Baby EXPO

 

Micii vizitatori ai târgului se vor distra pe cinste la locurile de joacă amenajate de Zao Park și Bebeti, precum și în cadrul standurilor care organizează activități interactive. Muzeul Olteniei le pregătește celor mici activități creative specifice secției de Istorie (pictură pe pânză – blazoane, scuturi romane/dacice), secției de Etnografie (pictură pe lut), activități handemade specifice sarbătorii pascale – confecționare decorațiuni tradiționale specifice Paștelui.

Sâmbătă și duminică, spațiul de activități din cadrul Hello Baby EXPO va fi alt punct de atracție pentru cei mici. Aceștia sunt invitați să participe la atelierele de creație și interactive marca Smart School Concept și Learn with Music, la momentele artistice organizate de Terraveda și DAGMAR D.V. și la minunatele momente de magie aduse de Studioul Cristian Conea. Bucuria copiilor va fi și parada personajelor Disney, organizată de Evenimente Ideale.

 

Componenta socială a Hello Baby EXPO

 

Accesul la Hello Baby EXPO este gratuit pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului. Cu toate acestea, încurajăm vizitatorii să participe la strângerea de fonduri organizată în cadrul târgului Hello Baby EXPO. Fondurile strânse vor fi utilizate pentru achiziția unor echipamente necesare activității Spitalului Clinic Municipal Filantropia din Craiova.

 

Vă așteptăm cu drag la Hello Baby EXPO în perioada 22-24 aprilie 2016, la Centrul Multifuncțional din Craiova!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.