(Foto) Accident mortal, la Braniște. Trei tineri și-au pierdut viața

(Foto) Accident mortal, la Braniște. Trei tineri și-au pierdut viața

11.959
77
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 2,75)

Un teribil accident de circulație a avut loc, azi-noapte, la ieșirea din Craiova către Podari, pe raza localității Braniște. Un autoturism a intrat într-un parapet de pe marginea șoselei, apoi s-a răsturnat. În urma evenimentului, șoferul și doi pasageri au decedat, iar un copil de trei ani a scăpat cu răni ușoare.

 

UPDATE: Potrivit informațiilor IPJ Dolj, accidentul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 02.30, pe D.N. 56, la intrarea în localitatea Branişte. Trei persoane au decedat iar un copil de doar 3 ani a ajuns la spital cu leziuni ușoare. accident podari

 

La volan se afla Florin D., de 33 de ani, din Craiova, care, din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după cum a reieșit din primele cercetări ale polițiștilor rutieri ajunși la fața locului.

 

În urma accidentului, conducătorul auto, dar şi Vasile M., de 23 de ani, pasager, au decedat la fața locului. O altă pasageră. Geta M., de 21 de ani, din Craiova, a fost transportată în stare gravă la spital, unde, din nefericire, a pierdut lupta cu moartea. P. R., de doar 3 ani, a suferit leziuni ușoare, fiind, de asemenea, transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru acordarea de îngijiri medicale.

 

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier.

 

 



77 COMENTARII

  1. #1

    Incredibil cum au putut sa intre tevile parapetului prin plafon si prin roata masinii. Cred ca ar trebui modificata solutia cu parapetii de genul asta. E clar ca a avut viteza, dar cine poate dovedi cat de mare a fost? Pe cand dovada ca parapetii nu sunt tocmai ok, o avem deja.

  2. #2

    este zona pe unde trec e tot timpu Lao..toti taie curba , intra cu viteza , spatele fura si conducatorii nu mai diclesc cu volanu…personal am evitat in zona multi teribilisti..cat despre parapeti cred ca de plastic sunt mai ok …parerea mea…daca nu intrau tevile prin masina cred ca aveau o sansa

  3. #3
  4. #4

    Cum cel putin…????Ma nene ma,lasati scrisul ca e grele

  5. #5

    Pai Alex…viteza in zona e de doar 50 km…ce legatura au parapetii?

  6. #6

    ai dreptate am scris mai sus….eu fac drumul zilnic….toti sunt Barrichello / Fittipaldi…..asta este adevarul….se pare ca deranjeaza ce spun….conducatori / soferi…tractiunea spate nu este ptr oricine….mai zilele trecute cineva pe forum la o marca de renume..intreba cum se schimba vitezele la ce turatie…iti dai seama ce este pe strada..grav nene

  7. #7

    Sinucigasi. bine barim ca nu au mai murit si alti oameni nevinovati

  8. #8

    Era doar o chestiune de timp pana sa se intample ceva de genu asta.parapetii aia nu ajuta la nimic…si nici bordurile acelea de pe mijlocul strazii.poate era mai bine daca puneau parapeti normali in loc de garduri…totusi si cu parapeti normali tot se gasesc teribilisti

  9. #9
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5468

    Cat de prost sa fii ma sa dai vina pe parapeti.. Principalul vinovat a fost boul de la volan 100%. I-a mai omorat si pe altii..impreuna cu el.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  10. #10

    Pentru că fata a murit la spital… nu se știa sigur. Așa e cu știrile pe online. Le updatezi pe măsură ce afli informațiile.

  11. #11

    Pai atunci 2 morti si unul in stare grava…sau un mort si unul cu traumatisme multiple….cel care pleaca spre spital e deja considerat mort?

  12. #12

    Teribilisti ce viseazå cå pot controla motoarelele…din nefericire pentru ei, pierd aceastå luptå iar cel mai grav fiind faptul cå existå victime colaterale……….

  13. #13
  14. #14

    Cel putin poate fi folosit la un tsunami…unde nu stim cati au fost si cati au disparut

  15. #15

    Soferii cu Bmw pacat de vietile celorlalti ca a soferului nu conteaza daca a mers cu viteza aceea si in curba si carosabil umed ,dar mai ales stiind ca avea atatea persoane in masina inclusiv un copil el isi merita soarta ceilalti sunt victimele teribilismului si a inconstientei la volan.

  16. #16

    Cocalar cu BMW ,feriti-va de astea in trafic ca majoritatea astora cu astfel de cazane conduc vai de ei . Dupa cum se vede astea au murit pe o portiune de drum deloc complicata

  17. #17

    Păcat de pasageri ca s-au urcat în căruța unui prost.

  18. #18

    Si eu trec foarte des pe acolo si de multe ori erau sa intre altii in noi din cauza depasirilor periculoase

  19. #19

    Ai dreptate, in mare parte. Atunci, sa spunem ca a fost o exprimare nefericita. Stiam ca ar fi trei morti, dar nu aveam confirmarea pt toate cele trei victime. Nu stiam nimic despre starea celei de-a treia.

  20. #20

    Alex , te apelez pe Facebook. Raspunde-mi acolo .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.