Olguța Vasilescu și Ion Prioteasa și-au depus dosarele de candidatură

Olguța Vasilescu și Ion Prioteasa și-au depus dosarele de candidatură

2.241
61
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

PSD Dolj a depus, sâmbătă, dosarele de candidatură pentru Consiliul Județean Dolj și dosarul de candidatură pentru funcția de primar al municipiului Craiova. Potrivit reprezentanților formațiunii politice, penstru lista de candidați la Consiliul Județean Dolj, PSD a depus 88.139 de semnături de susținere și pentru candidatul la funcția de primar al municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, au fost depuse 40.089 semnături. 

 

Pentru lista de consilieri locali vreau să vă spun că nu s-au operat foarte multe schimbări, pentru că eu merg pe un principiu foarte simplu: echipa câștigătoare nu se schimbă. Sunt foarte mulțumită de consilierii noștri locali și vreau să le transmit craiovenilor care vor să mă voteze să-mi dea și consiliul local, pentru că este Parlamentul Craiovei și fără consiliul local nu aș fi putut face nimic din ceea ce am realizat și nu voi putea continua proiectele pe care le-am demarat deja”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj a declarat că „ne propunem ca și pentru mandatul următor să atragem fonduri europene și, așa cum s-a întâmplat în mandatul pe care îl încheiem acum, care din punctul meu de vedere a fost cel mai bun mandat al Consiliului Județean, însumând tot ce s-a întâmplat până acum”.

 

Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, și-a arătat încrederea că Organizația Județeană va obține majoritatea în Consiliul Județean și va câștiga Primăria Craiova.

 

Consiliul Local Craiova

LISTA CONSILIUL JUDTEAN DOLJ

 

Foto: PSD Dolj

 



61 COMENTARII

  1. #61
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    264

    Plecati in plm ce fete de cersetori au , sunt pe cale sa ramana fara robinetul cu bani .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.