(P) Mircea Năstase intră oficial în cursa pentru Primăria Craiova

(P) Mircea Năstase intră oficial în cursa pentru Primăria Craiova

1.119
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Ziua de 22 aprilie 2016 a marcat un moment de o importanta majora in cariera politica a Presedintelui ALDE Craiova, Profesor Mircea Nastase. In prezenta a peste 3000 de membri ai partidului si simpatizanti, Mircea Nastase si-a lansat oficial candidatura la Primaria Craiova. Evenimentul a avut loc la Sala Polivalenta, unde cei prezenti au aflat mai multe detalii despre programul electoral al candidatului.
Profesorul Mircea Nastase si-a prezentat ideile cu care doreste sa schimbe in mai bine viata Craiovei si a tuturor craiovenilor. In discursul sau, Presedintele ALDE Craiova a evidentiat starea actuala a urbei noastre, ca punct de plecare, si viziunea sa de oras al secolului XXI, ca punct terminus al mandatului sau de viitor primar.
Printre invitatii candidatului ALDE la Primaria Craiova s-a aflat doamna Dana Varga, Presedintele Departamentului de Minoritati al ALDE Romania. La eveniment a participat si deputatul Ion Cupa, Presedintele ALDE Dolj. Pe scena a mai fost prezenta si echipa de consilieri propusa de catre ALDE Craiova pentru Consiliul Municipal Craiova.
Evenimentul a continuat cu conferinta de presa, la care au participat Presedintele ALDE Craiova, Profesorul Mircea Nastase, Presedintele Departamentului de Minoritati al ALDE Romania, doamna Dana Varga, Presedintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupa, si Vicepresedintele ALDE Craiova, Profesorul Ion Nanu.
Profesorul Mircea Nastase a inceput prin a-si exprima speranta ca experienta sa de aproape 25 de ani in managementul institutiilor publice ii va fi utila pentru a aduce Craiova la normalitate. In opinia sa, Municipiul Craiova se afla in deriva din cauza managementului deficitar de pana acum si ca nu este firesc ca unul dintre cele mai importante orase ale Romaniei sa existe, in anumite cartiere, conditii de Ev Mediu.
Conferinta a continuat cu declaratia Presedintelui ALDE Dolj, deputatul Ion Cupa, care a tinut sa ii felicite pe Mircea Nastase si echipa sa pentru succesul evenimentului. Cupa a continuat prin a-si exprima convingerea ca Profesorul Mircea Nastase este cea mai buna solutie pentru craioveni si ca va fi omul care va aduce Craiova cu adevarat in secolul XXI.
Presedintele Departamentului de Minoritati al ALDE Romania, doamna Dana Varga, a declarat ca este impresionata de faptul ca a gasit la Craiova atat vointa cat si putinta, exprimandu-si increderea ca echipa Profesorului Mircea Nastase va realiza ceea ce si-a propus. Dana Varga a fost incantata de modul in care organizatia ALDE Craiova a inteles sa ajute la implementarea programului “(R)Omul Liberal”, prin numirea pe o pozitie eligibla de consilier local a unui reprezentant al etniei rrome.
Vicepresedintele ALDE Craiova, Profesorul Ion Nanu, l-a felicitat la randul sau pe Profesorul Mircea Nastase si si-a exprimat convingerea ca acesta este un exemplu de adevarat manager, atat la nivel local cat si la nivel national. Nanu a declarat ca Mircea Nastase este printre persoanele cele mai autorizate sa ocupe functia de Primar si ca este convins ca va invinge.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Iepurele lui Olguta oferit fraierilor de alegatori.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.