Pistol și 59 de cartușe, găsite la percheziții în casa unui craiovean...

Pistol și 59 de cartușe, găsite la percheziții în casa unui craiovean de 23 de ani

4.303
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Polițiștii craioveni au descins, în această dimineață, în imobilele unui craiovean despre care existau date și informații că ar deține un pistol neletal fără drept. În urma perchezițiilor, polițiștii Serviciului de Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase împreună cu polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au găsit un pistol neletal din categoria celor supuse autorizării, calibru 9 mm şi 59 cartuşe acustice de acelaşi calibru. pistol

 

 

 

În urma cercetărilor, polițiștii craioveni au stabilit faptul că Ștefăniță M., 23 de ani, din Craiova, a cumpărat, în luna noiembrie 2015, fără drept, arma şi muniţia din oraşul Vidin, Bulgaria şi le-a introdus în România fără a le declara organelor vamale. Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi contrabandă calificată,totodată fiind ridicate în vederea expertizării arma și cartușele.



7 COMENTARII

  1. #1

    Neletal asta înseamnă gloanțe oarbe.Cine are pistol cu glonț nu îl deranjează nimeni….

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-11-2011
    Mesaje
    3

    nu se mai joaca copii cu tubermanu si prastia acum direct grizzly ))

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5501

    Si cum ar vrea stimabilii politisti sa te protejezi de infractori si de criminali periculosi?? Ce faci cand vrea unul sa te omoare?? Te rogi la Iisus Hristos sau la Boca?? Pana suni la 112 esti ca si mort.. Legea armelor si munitiilor e proasta. Trebuie clar schimbata.

    Hai sictir, ca voi probabil ati autorizat mafiotii din Craiova sa aiba arme si munitii si dati stiri in presa cand ati prins vreun insignifiant care oricum nu avea ganduri sa omoare pe nimeni cu arma aia.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  4. #4

    La ciori nu fac perchzitie in fata luncii !

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4155

    Dar nici sa aiba toti nebunii arme de foc…

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     31-01-2009
    Mesaje
    14

    Bai koss tu te auzi ce vb? Pe bune? Esti fumat sau ai patit ceva nasol? Tu vrei sa te protejezi? Daca da te duci frumos iti faci testele psihologice si te duci si iti iei arma… Ia gandeste si tu putin daca ar ajunge arme la toti nebunii in maini, ce s-ar intampla?…

  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5506

    @ Eu stiu clar ce vorbesc. NU au cum sa aiba civilii arme letale cu glont fiindca legea nu permite lucrul asta. In tara asta doar gaborii, militarii si parlamentarii, judecatorii au dreptul la arme.. Civilii in caz de pericol iminent.. dumnezeu cu mila… ca pana sa te protejeze militia romana mori de 10 ori..
    Si oricum cand iei permis de arma trebuie sa treci anumite examene psihologice.

    Mentalitatea romaneasca este gresita. Multi vad armele de foc ca pe niste SF’uri.. Cetatenii romani nu au dreptul la arme de foc .. Asta este, suntem o tara bananiera.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.