Olguța Vasilescu: ”Nu mai am nevoie de campanie electorală”

Olguța Vasilescu: ”Nu mai am nevoie de campanie electorală”

2.718
71
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Acuzată de opoziție că municipalitatea craioveană propune ca o serie de spectacole și manifestări cultural-sportive să aibă loc în luna mai, lună de campanie electorală, Olguța Vasilescu le-a răspuns consilierilor liberali că nici măcar nu mai are nevoie de imagine și că nu s-a folosit niciodată de evenimentele inițiate de administrația locală pentru a se promova pe ea sau partidul: ”Eu nu mai am nevoie de campanie electorală”, a afirmat primarul Craiovei, astăzi, în cadrul ședinței consiliului local. Edilul a răspuns, astfel, de ce nu are mai multe apariții publice și de ce a refuzat invitațiile la dezbateri alături de ceilalți candidați.

 

Festivalului Mondial de Poezie „Mihai Eminescu”(10-14 mai 2016), „Luna Tango” (mai 2016), Concursul Naţional de Dans Modern al Persoanelor Deficiente de Auz „Graţie pe aripile dansului” (mai 2016), Campionatului Naţional Universitar de Fotbal Feminin în cadrul proiectului „Craiova-Capitală Europeană a Sportului în 2017” (luna mai 2016), „Zilele Mihai Viteazul”, ediţia a IV-a (21-22 mai 2016); Zilele Municipiului Craiova 2016, ediţia XX (23 mai – 29 mai 2016) –  toate sunt programate în luna mai, fapt care i-a nemulțumit pe liberali, care consideră că edilul în funcție beneficiază, astfel, de publicitate electorală pe banii craiovenilor.

 

În fiecare an, evenimentele sunt în jurul acelorași date, nu s-au schimbat nici anul acesta, nu s-a făcut  nicio excepție. Acum 4 ani s-a stabilit data de către istorici pentru Zilele Mihai Viteazu (…) la niciunul dintre evenimentele de luna aceasta nu se face niciun fel de publicitate electorală, iar pe mine nu cred că m-ați văzut în patru ani niciodată urcând pe o scenă de Zilele orașului de Zilele Mihai Viteazu ș.a.m.d., (…) Acest lucru se va întâmpla și anul acesta, tocmai pentru că am vrut să evităm publicitatea electorală sau a partidelor când este vorba de niște evenimente atât de importante pentru tradiția și istoria orașului”, le-a răspuns primarul Olguța Vasilescu.

 

Nu în ultimul rând, aș vrea să fac o precizare: eu nu am nevoie de campanie electorală, eu nu am panouri prin oraș, eu nu răspândesc pliante, pentru că eu nu mai am nevoie de campanie electorală”, a conchis edilul.



71 COMENTARII

  1. #61

    Manu Mari Si Larisa ,banii sunt in mana lui Olguta ,ea face ce vrea cu ei si se vede pe ce a cheltuit banii.Echipa clonata a fost ambitia lui Olguta in lupta cu Mititelu,a cumparat Statui care costa cat o garsoniera,a facut spectacole si manifestari de zeci de mii de euro ,autobuze de la polonezi la 200.000euro bucata, a pus indicatoare si in limba engleza parca in Craiova a doua limba vorbita este engleza,dar acest lucru s-a facut ca sa fie mai scumpe.. a cheltuit banii pe lalele si panselute care tin doar cateva saptamani ,a platit firme pentru lucrari care sau facut doar pe hartie ,a dat parculetele de copii pe mana unor asa zisi mostenitori ,s-a facut ca nu vede constructiile ilegale ale unor firme.. a autorizat unele splatorii auto la catva metri de blocuri ,a distrus parcul Romanescu si parculetul de la teatru national ..lista este lunga la cate hotii a facut aceasta penala.

  2. #62
    Newcomer
    Data de inscriere
     05-11-2011
    Mesaje
    39

    DK V-ATI FI UITAT CU ATENTIE IN PLIANTUL LUI BADEA IMPARTIT PRIN ORAS CU CE REALIZARI O SA NE RUPA GURA CA PRIMAR,, O SA VEDETI IN EL O POZA FACUTA DE PE CLADIREA ELECTRICA DIN CENTRUL IN CARE APARE HOTELUL JIUL IN POZA NU RAMADA …. DECI UN PLIANT FACUT IN BATJOCURA , FARA CA NICI MACAR SA SE FI CHINUIT CEI CARE L-AU TIPARIT SA PUNA NISTE POZE ACTUALE ….. NIMIC DOCUMENTAT CUM TREBUIE ………… O INSIRUIRE DE BLA,BLA,BLA, BLA INAUNTRU CU CE O SA FACA EL CA PRIMAR, MAI AVEA SA NE SPUNA CA O SA NE FACA O RAMPA DE LANSARE IN COSMOS SI EVENTUAL SA O MONTEZE BE BLOCUL S200 CA ORICUM ZACE FARA FOLOS DIN 1988……………. TOTI PROMIT NE SCUIPA IN OCHI CU PLIANTE DE CACAT TIPARITE DE DRAGUL TIPARIRII ……………..SI CAND SE VAD PRIMARI II DOARE IN C…R DE CRAIOVA, INCEP SA UMFLE CONTURILE!

  3. #63

    Ati anebunit ca a distrus parcul da la sfarsit o sa va placa

  4. #64

    Din pacate majoritatea electoratului voteaza PLASA… nivelul de cultura si de civilizatie este foarte scazut in Romania !

  5. #65

    Va sărut cu drag succes la alegeri!!!!

  6. #66

    Sorin Paraschiv , soluția ar fi ca cei de pe 3 și 4 să renunțe în favoarea numărului 2. Asta în teorie.

  7. #67
    De-al casei
    Data de inscriere
     19-08-2013
    Mesaje
    284

    ia urcate pe scena daca ai curaj sa auzi si parerea noastra.

  8. #68

    Corect! I-a castigat DNA-ul postul la Craiova anul asta.

  9. #69
  10. #70

    Daca Olga mai e inca un mandat primarita o sa ma gandesc foarte serios ma mut in alt oras. Situatia din bariera este insuportabila! Sa nu mai zic de distrugerea parcului, acel water-park construit la tigani in lunca,esecul proiectului Craiova capitala culturala 2021 in conditiile in care a asigurat cetatenii ca noi vom castiga, toate sunt motive pentru care un om normal nu ar trebui sa o mai voteze! Sa nu mai vorbim de faptul ca nici nu ar trebui sa mai candideze macar moral pentur faptul ca este cercetata pentru atata luare de mita

  11. #71
    Junior
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    61

    Fa panaramo. Ajutoarele astea de zici ca le dai din bani nostri, nu iti faci campanie electorala? tu crezi ca toata lumea e proasta asa cum credeti voi ? Pe noi ne-ai intrebat daca vrem sa dam ajutoare cu banii incasati de la noi ? Poate noi vrem alceva de bani aia, ne-ai intrebat penalo ? Da ce iti pasa tie de lume, faci orice te taie capul ala idiot. Poate se sesizeaza iar DNA-ul si acum ca iti fac campanie electorala prin acordarea de ajutoare din bani municipalitatii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.