S200 ar putea fi gata la anul

S200 ar putea fi gata la anul

1.121
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Universitatea din Craiova a reușit să obțină o nouă finanțare pentru lucrările la blocul S200. Reprezentanții universității spun că suma obținută, 3,3 milioane de lei nu va fi suficientă pentru finalizarea lucrărilor, însă la anul ar mai putea primi încă 1,5 milioane și astfel blocul va fi terminat. “Am reușit să deblocăm o finanțare de 33 miliarde lei vechi de la minister pentru a continua lucrările. Deja proiectul tehnic este în fază de refacere, trebuie refăcut pentru că el este de acum șapte ani, în maxim o lună și jumătate se va scoate la licitație, să vedem cine va câștiga contractul pentru executarea lucrărilor de construcție. După estimările noastre, dacă reușim să mergem bine, deși la licitații mai unt probleme cu contestații, sper ca în patru-cinci luni de zile deja să înceapă lucrările la S200 și, dacă mergem în ritmul acesta, la anul lucrările să fie gata”, a declarat prof.univ.dr Cezar Spînu, rectorul Universității din Craiova.

 

Clădirea a fost priectată inițial pentru a fi bloc de locuințe, astfel că nu poate fi folosită pentru a preda. Mai marii universității spun că vor muta o parte dintre birouri, dar vor căuta societăți dornice să închirieze spații.



22 COMENTARII

  1. #21

    Sa vedem, ce se mai nascoceste in aceasta luna?

  2. #22

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.