Cocaină și cannabis, bani și telefoane, ridicate în urma unor percheziții

Cocaină și cannabis, bani și telefoane, ridicate în urma unor percheziții

1.461
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii au ridicat 32 de pliculețe cu cannabis, 2 pliculețe cu cocaină, 100 de grame de substanță pulverulentă de culoare albă, telefoane mobile şi 14.000 de lei, în urma a șase percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic. Drogurile ar fi fost introduse în ţară, din Italia, și vândute ulterior pe raza judeţului Dolj.

 

Descinderile au avut loc marți, 26 aprilie a.c., pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate. Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, iar miercuri, față de acestea s-a dispus măsura arestării preventive. De asemenea, față de alte trei persoane s-a dispus măsura controlului judiciar.

 

Cercetările sunt continuate în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și de mare risc, trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc. Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţei Române. La acțiune au participat și luptători ai Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoraului de Poliţie Judeţean Dolj.

 

Foto: arhivă



8 COMENTARII

  1. #1

    Si tara tot săracă tot săracă.pe praduitorii de la guvern nu i luoati.

  2. #2
  3. #3
  4. #4

    inca un baietas mai putin pe strazi

  5. #5

    Banii si telefoanele sunt de contrabanda,cocaina e legala !

  6. #6

    Cum sunã…pliculețe…mare prada indeed

  7. #7
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4157

    14.000 lei ,merg bine vanzarile…

  8. #8

    Au si ei de consum si se baga politia din pizda repede infractori din parlament nu i arestează sa ne pisam pe ei

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.