Carrefour a deschis al treilea magazin la Craiova

Carrefour a deschis al treilea magazin la Craiova

4.687
36
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

Grupul francez Carrefour a deschis al treilea market din Craiova. Magazinul, situat în zona Piața Mare, are o suprafaţă de aproape 500 de metri pătraţi. Pentru funcționarea sa au fost create 24 de locuri de muncă.

 

Deschiderea lui în zona Pieței Centrale a creat un val de nemulțumire printre comercianții și producătorii din piață, care au mărturisit că se simt amenințați de prezența market-ului, în sensul că acesta le va acapara clienții.



36 COMENTARII

  1. #1

    Nu stiu unde se afla niciunu dintre ele ,desi am locuit 4 ani acolo…

  2. #2

    Stoenescu Ileana, unul se afla la piata 1 Mai! Singurul pe care.l stiu

  3. #3
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2066

    Când s-a deschis?

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     07-09-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    52

    Unde-i?

    N-am fost de mult timp in Piata Mare, intre timp am vazut doar ca s-a facut si aprovizionat un CARREFOUR la fostul Restaurant Craiova, vis-a-vis de fostul Raiffeisen BANK la colt cu str. Kogalniceanu.

    Dar la Piata Mare nici n-auzisem ca s-ar face.

    Sa incercati sa AJUTATI colegii de pe forum. Lumea vine aici sa si invete ceva. Daca un utilizator primeste glume si raspunsuri ironice, nu va invata nimic, iar pe viitor va va raspunde cu aceeasi moneda.Sa le multumiti celor care va ajuta. Un simplu multumesc il face pe cel care a ajutat sa se simta bine si sa repete gestul si pe viitor.'Vorba dulce mult aduce.'
  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5505

    Ieri 28 APrilie 2016 s-a deschis. in locul unde era marisan inainte + magazinul acela de haine second hand + farmacia veterinara. In legatura cu comerciantii din piata.. Sa ma mai lase comerciantii din piata fiindca 90% din ei sunt samsari jegosi.
    Ieri.. buimacit, aglomeratie… liste. mi-a dat una teapa la fructe de 10 lei.. Comerciantii din piata iti dau teapa la rest, te trag la cantar, risti sa-ti fure hotii banii cand esti atent la cantar, la rest, te gandesti ce sa iei, in aglomeratie.. etc..
    Asa zisii comercianti, respectiv samsarii din piata iti pun ce fructe. legume vor ei.. Daca iti alegi ce marfa vrei se uita de parca ti le-ar da pe gratis sau le-ai fura si de multe ori fac figuri sau comenteaza aiurea de imi vine sa le trag cate o palma peste bot + Preturile in piata sunt mai mari de cele mai multe ori fata de preturile din magazine, hypermarketuri sau supermarketuri..
    Mi-a venit scarba de piata mare..

    Am luat niste ceapa si usturoi pentru miel din piata mare de la o baba.. Am ajuns in Cv9 in piata si.. surpriza preturile la ceapa si la usturoi verde erau la jumatate.. deci si BABA AIA DIN PIATA ERA SAMSARA SAU PUSA DE TIGANI SA VANDA MARFA CA SA CUMPERE PROSTII.. Probabil la finalul zilei fac tiganii cu baba 50/50 sau ii da si ei ceva acolo ca le vinde marfa..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  6. #6
  7. #7

    Carrefour-Auchan-LeroyMerlin=francezi, Lidl-Metro-Penny=Nemti, austrieci sau mai știu eu care nație de straini vin la noi in țară si ne iau banii. Oare de ce nu suntem in stare sa facem si noi magazine românești in care sa vindem produse facute la NOi in țară. Țăranii noștri își vând marfa pe nimic prin piețe și pe la colțuri.

  8. #8
  9. #9

    Pe o strada paralela cu Kauflandul

  10. #10
  11. #11
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-01-2009
    Mesaje
    407

    Nu trebuie sa cumpărați din P-ta Mare dacă nu va convine și nu suportați samsarii. Lăsații sa dea în puii mei faliment. Multi fraieri cumpăra!!!

  12. #12

    Se afla la Rotonda…peste strada de florărie …îl mai găsiți în piața centrală și fosta locație a rest.Craiova …

  13. #13

    Cel mai scump magazin (firmă) din România.

  14. #14

    Nimeni nu ne ia banii. Noi, de buna voie, intram si li-i lasam. De ce? De prosti ce suntem.

  15. #15

    Mult maninca oltenii,in Craiova sint vre o 4 de Lidll,acum 3 de Carrefour?????????

  16. #16
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5507

    Mai e carrefour market ala din cv9 de langa anluri si de langa scoala 33. S-a deschis si ala luna asta. Are si farmacie inclusa in el pentru bolanzi.. Avem atatea farmacii in craiova de zici ca aici se mananca pastile..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  17. #17
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5508
    Citat Mesaj initiat de craioveni
    Nu trebuie sa cumpărați din P-ta Mare dacă nu va convine și nu suportați samsarii. Lăsații sa dea în puii mei faliment. Multi fraieri cumpăra!!!

    Pai eu nu ma duc in piata decat obligat fotat.. N-am ce sa ma fac cu astia din familie, au ramas cu facutul pietii in sange..Plus ca de asta ma lesina plasele pana la masina sa merg kilometri pana la masina, ca oricum o parchez la mama dracu.. in 90% din situatii.
    Apropo de parcat masini, ieri se gasisera si gaborii sa iasa la ciuguleala.. la piata mare, dupa ce ca era aglomeratie..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  18. #18

    am avut si noi unul PIC dar s-au aplicat toate metodele ca sa il desfiinteze .Si l-au desfiintat pentru o spaga de cateva mii de euro Si cand vezi acum ca altii scapa dupa ce au furat milioane de euro

  19. #19
  20. #20

    Tocmai citeam ceva despre Annabella, văd că le merge bine si se extind. Au preluat o locație a MegaImage.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.