(FOTO/VIDEO) Un ciobănesc mioritic impresionează. De cinci ani își așteaptă în fața...

(FOTO/VIDEO) Un ciobănesc mioritic impresionează. De cinci ani își așteaptă în fața porții stăpânul mort

7.133
64
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(7 voturi, media: 2,71)

Un ciobănesc mioritic ne dă lecții de loialitate. De cinci ani își așteaptă în fața casei stăpânul mort. Câinele trăiește din mila oamenilor din Malu Mare. Aceștia au încercat să îl ia acasă, dar nu a fost chip să îl dezlipească de poarta stăpânului mort așa că l-au botezat Hachiko la fel ca pe câinele Japonez care și-a așteptat stăpânul 10 ani în gară. „De cinci ani stă nemișcat fața porții. Eu nu am văzut niciodată așa ceva. Este impresionat. Îmi este milă de el, iar de fiecare dată când trec prin zonă îi dau de mâncare. Este tot timpul trist și stă cu capul în pământ. Am vrut să îl iau acasă, dar nu am reușit să îl fac să se apropie de mine”, a spus Dan Marinescu.

 

Stăpânul câinelui a avut mai multe animale, după moartea sa ceilați câini au plecat, uriașul alb însă nu s-a dezlipit de poarta casei,  așa cum obișnuia atunci când acesta trăia. „Eu am fost prieten bun cu stăpânul acestui câine. A existat o legătură strânsă între ei întotdeauna. El își așteaptă stăpânul să vină acasă. Am încercat să îl luăm de aici, dar ne-a fost imposibil. Acest câine ne oferă o lecție de viață importantă. Este adevărat că un câine este cel mai bun prieten am omului. Îmi pare rău de el, dar sunt convins că nu o să plece niciodată de aici”, a povestit Alexandru Dicu, primarul comunei Malu Mare.

 

 

 

 

 



64 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    Un animal te iubeste neconditionat…insa oamenii…

  4. #4

    vreau sa il iau eu unde il gasesc ?

  5. #5

    Suntem cu mult în urma cainilor…din pacate…

  6. #6

    am vazut ca e din malu mare
    daca chiar vrei sa il iei pot sa merg cu tine sa incercam sa il luam maine

  7. #7
  8. #8
  9. #9
  10. #10
  11. #11

    Dacă reușiți sa l luați ne anunțati și pe noi

  12. #12
  13. #13

    Inca odata un caine ne arata ca are suflet si iubire

  14. #14

    Eu deja am anunțat vecinii să vă ia la omor, dacă puneți mâna pe câine! Cum să furi , mă, câinele, din casa lui?!
    Dobitocilor!

  15. #15

    Chiar așa de rău ați ajuns?! Sunteți râme, șobolani?

  16. #16

    Maine voi merge sa vad cu ce il pot ajuta, sa ii las mancare sau ceva..daca mai vrea cineva sa se alture e binevenit !!!

  17. #17
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2068

    Mie mi se pare ceva suspect . Se vede că în partea în care câinele intra pe sub poartă cineva a pus pietroaie și caucioace .
    Câinele săpase acolo, pe sub poartă, ca să intre în curte, dar moștenitorul, probabil, nu l-a mai vrut pe câine în curte….Cam trist, mai ales dacă teoria mea e adevărată.
    Un câine atașat de stăpân, de casă, stă în curte, nu la poartă. Privește lumea din interior, nu din stradă. Pare dat afară după moartea stăpânului.
    Poate nu am dreptate. Sper.

  18. #18
  19. #19
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5510

    @ @#l.. povestea e cusuta cu ata alba .. E campanie electorala. Da-l naiba de caine.. sunt oameni/copii care mor de foame si de frig si care stau pe strazi..
    Ce prostie au facut cei care si-au luat pamanturi si case la malu mare.. Este trafic dimineata.. nu ai apa curenta.. gaze.. nu ai strazi.. .. Au mai dat si o gramada de bani pe terenuri care acum sunt de pomana

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  20. #20

    Eu dau 10 lei pentru a cumpara o cusca. Cine mai este interesat?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.