Șofer rănit grav după ce a intrat cu mașina într-un gard

Șofer rănit grav după ce a intrat cu mașina într-un gard

1.214
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Carpen, a ajuns, ieri, la spital cu răni grave, iar soția sa, de 27 de ani, și cei trei copii minori cu vârste între 3 și  6 ani, pasageri în autoturism, cu răni ușoare, după ce acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit drumul și a lovit un gard.  

 

Polițiștii l-au testat pe conducătorul auto, Eugen P., cu aparatul etilotest și a rezultat o concentraţie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

 

Foto: arhivă



7 COMENTARII

  1. #1

    Asta n-a avut posibilitatea sa-si tina curul in jipan? Nu-i un produs al erei „MERITOCRATIEI”? Se vede pe mutrele lor ce creaturi „meritocrate” avem, dar mai mult in oras. Aici se condenseaza.
    Fie ca-s prapaditi de prin comune, sau depravati de la oras, alcoolicii si drogatii sint integrati in societatea LEPRELOR CAPITALISTE… ceea ce e de bine, normal, asa-i in capitalism.
    Barem sarantocii fara perspective cad mai usor prada viciilor, spre deosebire de alte specimene „plictisite” de la oras.

  2. #2

    Ce tot zici acolo nene Tavi,omul s-a urcat beat la volan.Ai probleme grave daca tot o tii una si buna impotriva capitalismului.Pe timpul lui Ceasca erau aia cu numere negre care te loveau cu masina si te aruncau in sant, asa ca lasa-ne cu propaganda aia comunista ca mai stim si noi cum a fost pe vremea aia.Cei care se urca beti la volan sunt niste viitori criminali si nu conteaza masina sau statutul social.

  3. #3

    Marynescu Roman, Mesajul tau e imbicsit a instincte securistoide, indeferent ce virsta oi avea tu. Eu nu dadusem pe nicaieri perioada lu’ Ceasca ca fiind vreun „etalon” de comparatie. Ci ma deranjeaza ipocrizia, coruptia enorma si orizonturile de asteptari absolut false create in mediul asta „capitalist”… unde nici vorba sa troneze „meritocratia” (mindria capitalista sau, mai bine zis, paravanul justificativ al unora, fluturat pentru prosti). In ultimul paragraf, nu l-am scuzat pe individul beat de la fapta in sine, ci am facut o raportare, fiindca totu-i relativ pe lumera asta, iar oamenii nu-s roboti, ci au un context propriu mai amplu, in care ei se dezvolta, si-i conduce spre starea psihica a prezentului.

  4. #4

    PS: Nu ca „lasa-ne”! Sinteti cumva mai multi la tastatura?! Daca nu va convine ce scriu, solutia e sa va lasati „voi” in a mai citi mesajele mele. Traim intr-un stat de drept, am depasit demult epoca securista, deci fiecare om are posibilitate de exprimare, daca are ceva de exprimat.

  5. #5

    Si pe baza unor intimplari din facultatea de stat, corelate apoi cu situatia practica din societate, EU o sa sustin intotdeauna (cind oi avea posibilitatea) ca ROMANIA CAPITALISTA E O TARA A PORCILOR! Vorbind in linii mari, statistic, si nici n-o sa insir argumentele de fiecare data (care-s niste realitati INADMISIBILE, nici vorba de „propaganda”). O spun asa, ca explicitare a divagatiei contextuale. PS: Dincolo de sustinerea faptica, propaganda se face totusi in FAVOAREA a ceva (curente politice etc), nu contra ceva (situatie in care paleta optiunilor ramase ca prezumtiv valide e larga si ambiguua).

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3462

    beat

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5520

    Sunt multi d’astia.. foarte foarte multi.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.