(Video) Un tramvai numit dorință…

(Video) Un tramvai numit dorință…

1.756
59
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Orice minune durează trei zile. E o vorbă din bătrâni. După trei ani de așteptare, tramvaiul a fost repus pe șine. Numai că surpriză… unul dintre ele „a clacat”, în această după-amiază, și pasagerii la fel, când, din senin, tramvaiul s-a oprit, iar ușile au rămas închise. Nu se știe de ce, dar acesta nu s-a mai alimentat cu energie.

tramvai blocat

 

„O prietenă de-a mea e în el. Nu le deschide nici ușile să coboare dracu’ de acolo”, a comentat un tânar la o poză postată pe facebook cu tramvaiul oprit între stații. Defecțiunea a fost anunțată la dispecerat și un echipaj de intervenție a fost trimis la locul cu pricina. „A fost remorcat și este dus la depou pentru a vedea ce s-a întâmplat„, a declarat directorul S.C. RAT SRL.

 

Modernizarea unui tramvai în regie proprie a costat SC RAT Craiova circa 10.000 de euro. Până acum au fost recondiționate 12, al 13-lea este în lucru, iar conducerea spune că în total vor fi modernizate 15 tramvaie.

 

Reabilitarea liniei de tramvai din Craiova a început în primăvara anului 2013 și a avut o valoare de peste 60 milioane de lei – din care cca. 1,15 milioane de lei cofinanţare de la bugetul local, 20 milioane de lei din bugetul naţional şi 39 milioane de lei contribuţia UE. Lucrările au fost câștigate de societățile SC MariVila şi SCT Bucureşti. În total au fost refăcuți aproximativ 12,5 km din linia de tramvai.

 

Sursa video/foto: Facebook

https://www.youtube.com/watch?v=fqUnnZwvez8&feature=youtu.be

 



59 COMENTARII

  1. #1

    Reabilitari de 10000 de euro! dar la cat este evaluat un asemenea tramvai?

  2. #2

    numai daca te uiti la ele si vezi tabla botita sub „scoci” iti dai seama cati bani s-au bagat cu adevarat in ele … asa ca nu stiu ce va mai mirati!

  3. #3

    Mai mult de 10 mii peste cap nu sa băgat în cojile numite tramvai

  4. #4

    Parca mai ieri se lauda dna primar cu aceasta inaugurare!

  5. #5

    Pai rugina nu se curata. Se acopera

  6. #6

    Mare ti-e gradina Doamne si multi imbecili sunt in ea. Au cheltuit sute de mii de euro ( oare i au cheltuit sau i au bagat in buzunar) pe reabilitare si se strica dupa 3 ore. Ce inseamna sa dai verde unei lucrari prost realizate doar pt a le lua ochii prostilor.

  7. #7

    Lasa ca asa merita Craiova…uitati cum s-a strans lumea ca la urs sa o vada si sa o aplude pe olga „la cafea” pe centrul vechi dupa ce a iesit din arest???

  8. #8
  9. #9
  10. #10

    Isi bate joc pe fata de noi, cetatenii acestui oras. Ne sfidează, efectiv.

  11. #11
  12. #12
  13. #13

    Reabilitate in pizda, vopsite si baga-te pe traseu. Mai mult de 2-3000 n-au bagat in ele, daca au bagat macar atat.

  14. #14

    Sunt bune pt aia de pe canal tramvaiele astea…

  15. #15

    In cluj sunt tramvaie noi ore ardelenii au avut bani?pai olguta numai lucruri de mîntuiala a facut pt ca firmele au cîstigat licitatia la un pahar de wschi la grdina parc

  16. #16

    Stai linistit ca acolo s-au strans numai membrii de partid, angajatii primariei plus niste batrani simpatizanti ai Psd- ului. Problema este ca nu prea avem pe cine sa votam si din nou o sa alegem raul mai mic.

  17. #17

    Sa fiu sincer ma mir ca au rezistat si 3 zile…….

  18. #18
  19. #19
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    133

    Nu ar trebui sa existe un sistem de deschidere de urgenta a usilor?

  20. #20
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4190

    Ce le au mai reabilitat…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.