Asfaltarea din Romanești, motiv de bucurie și hoție

Asfaltarea din Romanești, motiv de bucurie și hoție

946
29
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Lucrările de reabilitare de pe Bulevardul ”Nicolae Romanescu” i-au scos pe unii dintre craioveni din case. Cu mic, cu mare, cetățenii au urmărit cu vigilență bunul public și nu l-au slăbit deloc din priviri, nu cumva să dispară. Asta până după-amiază, când o mână de oameni gospodari și strângători a ”curățat” pavelele de pe trotuar cu târnăcopul și le-a făcut nevăzute în propria ogradă.

screenshot.703

 

Un cititor Craiova Forum a surprins în mai multe imagini cum o familie de craioveni, care locuiește pe Bvd. ”Nicolae Romanescu”, a ”executat”, la rându-i, în această după-amiază, ceea ce pare o mică sustragere de pavele de pe domeniul public.

 

Potrivit reprezentanților municipalității craiovene, asfaltarea Bvd. ”Nicolae Romanescu” se face cu finanțare de la bugetul local, în baza Contractului-cadru, la fel și schimbarea bordurilor și a pavelelor.

 

… Dar, să stăm, totuși, liniștiți. Furtul unei pavele n-a omorât (încă) pe nimeni… Iar cetățenii sunt t(h)oți complet nevinovați.

 

 



29 COMENTARII

  1. #21
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-01-2008
    Locatie
     out there ...
    Mesaje
    965
    Citat Mesaj initiat de ipse
    cetatenii aia par a fi minoritari.

    acolo sunt majoritari. nu ma mai mira…

    Multumesc si daca esti de acord cu mine, multumesc si daca nu esti, dar imi respecti parerea. Un multumesc sau scuza-ma te poate duce departe daca stii cand trebuie folosite.
  2. #22

    eeee si daca zic sa-i facem sapun, nu e voie!

  3. #23
  4. #24

    Cel care a fotografiat trebuia sa se duca direct la politie…ca facebook-ul nu face legea…noi suntem de vina ca nu reactionam…

  5. #25
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3489

    tigani imputiti.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #26
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4208

    Ce sa faca si ei…

  7. #27
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    135

    Cred ca stirea este un pic incompleta. In weekend s-a inceput „borduriada” premergatoare asfaltarii, adica s-au scos pentru inceput bordurile vechi (urmand a fi inlocuite cu altele noi, presupun). In urma extragerii cu forta a acestor obiecte din glia strabuna, alte obiecte mai mici din imediata lor vecinatate – adica pavelele- au ramas insirate pe trotuar (explicatie: trotuar = un fel de marginea drumului, pe unde se parcheaza unele masini si merge una lume). Deci nu toate, cateva randuri acolo. Ieri si azi, adica luni si marti, nu s-a mai vazut nimeni lucrand pe-acolo. Si lumea care iese din casa, normal ca a fost supusa hunui stres foarte mare, zau. Pai haici se joaca puradeii si isi rupe dintii daca cade peste pietrele astea lasate asa insirate.
    Spunea cineva aici ca cel care a vazut ca se fura pavele trebuia sa mearga la politie. I-as da dreptate poate, daca n-ar fi vorba de Romania-Craiova-Romanesti. Asa ca eu nu cred ca trebuia sa se duca la politie. Nici macar nu trebuia sa faca poze, trebuia sa stea linistit si sa se face ca nu vede (ca sa nu facem cacofonii, nu cu alt substrat), pentru ca atunci cand faci ceva ai toate sansele sa fii invinuit ca n-ai facut mai mult. Si ce trebuia sa spuna la politie? „Buna ziua, sunt cutare, ma grabesc ca am treaba dar am trecut sa va spun ca niste tigani cara in curte din pavelele alea de pe bd. N. Romanescu”. Rusine, domnule cititor Craiovaforum care ai facut pozele si nu ai facut nimic mai mult! Dumneata nu-ti dai seama ca politia habar nu are ce se intampla acolo si are nevoie de astfel de informatii? Ei abia asteapta sa „serve and protect” si dumneata te complaci in postura mediocra de a nu informa organul cel mai important si capabil al statului in materie de ordine publica…
    Si acum am si eu o intrebare in caz ca cineva stie raspunsul: unde merg pavelele si bordurile vechi cand nu sunt furate de tigani?

  8. #28

    Ati intrat si voi in rahat sictir!!!

  9. #29
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5569

    Pavelele vechi si bordurile vechi.. isi gasesc loc in alta parte ca doar nu sunt astia prosti sa le arunce la gunoi

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.