Persoane dispărute, căutate de poliție

Persoane dispărute, căutate de poliție

1.563
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliția caută doi bărbați dispătuți de la domiciliu. Unul dintre ei este de negăsit de pe datat de 23 martie. Rudele au anunțat autoritățile care încearcă să îi găsească. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze la numărul unic de urgență 112!

 

 

disparut1ROIBESCU FLORIAN, 36 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, din data de 26.03.2016 şi nu a mai revenit.

Semnalmente:

–    înălţime 170-175  cm,

–    constituţie atletică,

–    ochii căprui,

–    faţa ovală,

–    păr negru,

La data plecării era îmbrăcat în pantaloni de culoare albastră,tip blugi,geacă de culoare galbenă, iar în picioare purta ghete de culoare neagră.

 

disparut2De asemenea, poliţiştii investighează şi plecarea de la domiciliu a lui MARIN CONSTANTIN, 65 de ani, din localitatea Işalniţa, Dolj, poliţiştii din comună fiind anuntaţi despre dispariţie în data de 08.05.2016.

Semnalmente:

–      înălţime 165-170  cm,

–      constituţie atletică,

–      ochii negri,

–      părul negru,tuns scurt

La data plecării de la domiciliu acesta era îmbrăcat într-o bluză de culoare gri, pantaloni din stofă – culoare neagră, iar în picioare purta papuci din plastic,culoare neagră.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    1408

    Doamne fereste!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.