Accident simulat, pe Calea București (Foto/Video)

Accident simulat, pe Calea București (Foto/Video)

2.818
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Un tânăr a fost grav rănit, astăzi, după ce a încercat să traverseze neregulamentar strada. S-a întâmplat în zona stației de autobuz de la Universitate. Deși trecerea de pietoni era la doar câteva zeci de metri distanță, băiatul a decis să traverseze neregulamentar, nu s-a asigurat și a fost lovit de o mașină. La fața locului au venit mai multe echipaje de poliție și ambulanță, care i-au acordat primul ajutor. Din fericire, a fost doar o simulare, pentru a se atrage atenția asupra pericolelor încălcării regulilor de circulație.

 

Exercițiul a părut atât de real, încât un pompier aflat peste drum a sărit imediat în ajutorul victimei. ”Am văzut accidentul, am participat la cursuri de pregătire pentru astfel de situații și, bineînțeles, nu puteam să stau deoparte. Mi-am dat seama foarte târziu că este vorba de o simulare și m-am retras”, a mărturisit salvatorul. pieton amendat

 

 

Simularea a fost organizată de Asociația Tinerilor Mediciniști sub titulatura ”Road Safety”. ”Prin această campanie dorim prevenirea accidentelor și conștientizarea atât a șoferilor cât și a pietonilor despre condusul cu viteză excesivă, a traversării neregulamentare, așa cum a fost și exercițiul de astăzi, dar și la condusul sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Răzvan Ungureanu, membru al Asociației.

 

Nici nu s-a terminat bine exercițiul, că polițiștii au și dat un avertisment unei femei care a încercat să traverseze strada prin loc nepermis. Pe lângă faptul că vă riscați viața trecând strada neregulamentar, riscați și o amendă de 240 de lei.

 



9 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Doamne,chiar am crezut că e adevărat..

  3. #3

    pacat ca cel de acum cateva zile nu a fost tot simulare

  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3500

    Am crezut că este adevărat.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5

    am vazut si chiar am crezut ca este adevarat ! ma si miram de ce fotografiaza lumea de pe margine ! buna treaba ,bravo !

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    277

    S-au strans prostii toti ca si cum s-ar imparti ceva gratis .

  7. #7
  8. #8

    La simulări se accepta șpagă ?

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4219

    Nu cred ca si a atins scopul simularea asta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.