Au început protestele (FOTO/VIDEO)

Au început protestele (FOTO/VIDEO)

2.534
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Peste 300 de sindicaliști din învățământ, sănătate, Poșta Română și sistemul penitenciar, au început să protesteze, în jurul orei 11.00, în Piața „Mihai Viteazul”. Oamenii sunt înarmați cu pancarte pe care scrie „Vrem legi, nu fărădelegi”, „Sănătatea voastră e în mâna noastră” sau „Stopați migrația”. 

 

De asemenea, manifestanții au strigat „Corupția ucide” și „Vrem o țară ca afară”. Protestul este programat până la ora 13:00. Oamenii vor pleca și într-un marș prin Centrul Vechi al orașului spre Universitate.

 

De 25 de ani, sistemul de sănătate românesc a rămas neperformant. Noi nu dorim altceva decât o modernizare a sistemului în interesul pacientului, în primul rând, și, în același timp, interesul salariaților printr-o salarizare corespunzătoare. Suntem în negocieri, dar salarizarea nu este singurul motiv. Din 2008, alocația de hrană pentru pacientul român este aceeași, nu a crescut, este 7 lei pe zi. Cum putem asigura trei mese pe zi cu 7 lei?!”, a spus Ion Cotojman, președinte Unimedical Dolj.

 

Update, ora 12:20: Protestatarii au plecat în marș din Piața Prefecturii.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3502

    BATAIE DE JOC IN ROMANIA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2

    Protestele sunt in voga in ultimul timp. Oare numai exista intelegerea cu vorba buna ? Dar cu astfel de legi ..cred si eu.. Regula de AUR : cine are aurul face LEGEA ! o sa ajungem sa protestam ca nu o sa mai avem paine..dar nu e problema ca vom primii ‘cozonac ‘ !

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    1390

    data viitoare mai cu forta sa iese toti nu doar o mana de oameni

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.