Craiova: Delta ACM, amendată. A restricționat circulația fără avizul Rutierei

Craiova: Delta ACM, amendată. A restricționat circulația fără avizul Rutierei

885
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Firma de construcții Delta ACM a fost amendată de Poliția Rutieră Craiova întrucât nu a respectat condiţiile impuse în avizele emise de poliţia rutieră pentru instituirea restricţiilor de circulaţie pe Str. ”Potelu” din oraș. Antreprenorul în cauză este cel care execută lucrările de asfaltare din oraș, pe o perioadă de patru ani, în baza contractului-cadru câștigat la licitația organizată de municipalitatea craioveană, în valoare de peste 30 milioane de euro, bani din bugetul local.

 

Polițiștii rutieri au verificat, ieri, starea de viabilitate a drumurilor publice, a legalităţii executării lucrărilor şi a modului în care antreprenorii respectă condiţiile impuse în avizele emise de poliţia rutieră pentru instituirea restricţiilor de circulaţie. Oamenii legii au controlat 14 lucrări în tot județul și au aplicat opt sancţiuni pe linie de sistematizare, din care două pentru instituire restricții circulație fără avizul politiei, una pentru nerespectarea termenului şi condițiile din aviz, alte patru amenzi au fost aplicate pentru lucrări nesemnalizate corespunzător, iar o altă amendă a fost aplicată pentru lipsa echipamentului de protecție.

 

În Craiova, doi antreprenori, Delta ACM și Hidroconstrucția SA, au fost amendați, fiecare cu 2.625 de lei. Cel dintâi pentru că nu avea avizul poliției pentru a restricționa traficul pe Str. ”Potelu” din Craiova, dar și pentru că lucrările nu au fost semnalizate conform normelor metodologice, iar cea din urmă pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor pe Str. ”Prelungirea Teilor” și pentru că muncitorii nu aveau echipamente de protecție și veste reflectorizante.

 

Fotografie simbol



5 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5578

    Prea mici amenzile, prea mare bataia de joc. A murit un pusti ca a cazut intr-un sant nesemnalizat.. Nimeni tras la Raspundere.. = Romania.. tara hotilor si tara prostilor.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    89

    Pai daca o tara de prosti, este condusa de cativa mafioti, ce pretentii ai ? Asta este, ne meritam soarta, nu mai trebuie sa ne vaicarim atata, din cauza noastra se intampla totul, pentru ca suntem prea prosti.

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    1406

    Sunt prea mici amenzile.

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4226

    Ce mai amenzi…

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    284

    Lucrarile facute de aceasta firma sunt pericol public pt siguranta ar trebuii sa piarda contractul dar si-ar cere spaga inapoi sau ar da denunt contra primariei .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.