Trenuri mai rapide, în Dolj, Mehedinţi, Olt şi Argeş

Trenuri mai rapide, în Dolj, Mehedinţi, Olt şi Argeş

2.142
13
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Fără restricții de viteză, așa vrea CFR SA să circule trenurile în județele Dolj, Mehedinţi, Olt şi Argeş. Pentru asta alocă, potrivit capital.ro, circa 3,6 milioane de lei, investiție necesară pentru reparațiile infrastructurii. Asta în condițiile în care, în prezent, trenurile care circulă în regiunea noastră au sute de minute de întârziere. screenshot.707

 

Banii sunt alocați pentru consolidarea terasamentului de cale ferată de la km 280+000-280+300, între staţiile Răcari şi Filiaşi. Lucrările de reparaţii curente la terasamente, poduri şi podeţe au drept scop ridicarea restricţiilor de viteză şi creşterea gradului de siguranţă pe intervalul de staţii Răcari – Filiaşi. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 1.100.000 lei fără TVA, potrivit capital.ro.

 

O altă licitație a CFR se referă la lucrări de reparaţii şi sudură electrică pe secţia CF Piteşti – Craiova, lucrări care au drept scop ”îmbunătăţirea gradului de confort” pe intervalele CF Sineşti – Potcoava, Bălteni – Recea, Milcov – Slătioara, Robăneşti – Pieleşti şi pe liniile aferente staţiilor Sineşti, Piteşti şi Spineni. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.101.544 lei fără TVA.

 

Termenul de finalizare a lucrărilor este de maximum 5 luni.



13 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Am auzit că primul tren Hyperloop care va merge cu peste 1000 km/h, și pe care îl testează acum, va circula prima dată în Europa, pe ruta Craiova – Calafat.

  3. #3
  4. #4

    acel tren de care se vorbeste va circula ……..dar surpriza numai in cosmos

  5. #5
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5580

    Ungurii deja au facut contract cu Hyperloop sa lege Budapesta de Berlin pana in 2025 si noi ne taram cu 50km pe sine.. Mai bine s-ar desfiinta CFR’u..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    283

    MAi bine fugi ca ajungi mai repede decat trenurile din Romania .

  7. #7
  8. #8
  9. #9
    De-al casei
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    273

    @Bogdan7

    ai mare dreptate, pe craiova timisoara se fac peste 6h chiar si 7h noapte, daca pui 2 cai si o trasura cu siguranta saluti cfr ul din mers

    La Balota se vehiculeaza ca, calatorii vor fi transbordati cu parapanta ca sa ajunga mai repede in Severin

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
  10. #10
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    632

    Transportul pe calea ferata e undeva la inceputurile tractiunii cu locomotivele cu aburi . . . si alesii nostri stiu asts, dar se deplaseaza doar cu limuzine cu antemergatori, . . .

  11. #11

    dar linia piatra olt podul olt cand o reparati?la pasajul de pe drumul judetean 677 unde e 30 restrictie cand o s-o scoata?e vizibilitate buna

  12. #12
    Junior
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    90
    Citat Mesaj initiat de cristianb
    Transportul pe calea ferata e undeva la inceputurile tractiunii cu locomotivele cu aburi . . . si alesii nostri stiu asts, dar se deplaseaza doar cu limuzine cu antemergatori, . . .

    GRESIT !!!!! asta in cazuri extreme. Ei nu stau sa zaboveasca cu orele pe drumuri, folosesc avioanele, elicopterele, platite din banii prostilor, sau compania de stat Tarom care ne baga pe zi ce trece in datorii si mai mari.

  13. #13
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    634

    Ai dreptate, ei (alesii nostri) folosesc avionul sau elicopterul chiar si pt deplasarile in tara.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.