„Carver Song” by Gabi Rizea și Old School

„Carver Song” by Gabi Rizea și Old School

3.760
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Când sculptura se îmbină cu muzica… sau cum a lansat trupa craioveană Old School o nouă piesă. De Gabi Rizea, sculptor în lemn, am tot auzit în ultima vreme. Pentru cine nu-l cunoaște, vă spunem noi: este „părintele” sculpturilor în lemn pe care le vedeți prin Craiova. Și-a descoperit pasiunea și mai ales talentul în 2015; scriam atunci despre craioveanul care a sculptat copacii de pe strada sa. Artistul și-a descoperit o nouă pasiune, alături de trupa Old School: muzica. Mare fan al formației, carver-ul (sculptor cu drujba) craiovean le-a propus celor de la Old School să facă o melodie în cinstea tuturor celor care îi îmbrățișează pasiunea. „Gabi este un prieten vechi. Vine la concertele noastre și când ne-a propus o colaborare nu am stat prea mult pe gânduri. Am compus piesa împreună cu el, soția sa, soția mea și un prieten, Vip. Toată formația a pus umărul și mai ales inspirația la muncă. Am dedicat-o tuturor carverilor din lume, în total peste 4.500. Se pare că se bucură de succes, deși am înregistrat-o în urmă cu două zile, deja a ajuns și în America și Canda”, ne-a spus Călin Băluțoiu, vocea formației.

Așa a apărut Carver Song: music by Old School, lyrics Cristina și Gabi Rizea, Iulia Băluțoiu și Vip. Old Scool înseamnă:

Călin Baluțoiu – voce;

Mihai Lungu – chitară, voce;

Geo Fabian – vioară, pian; mandolina, voce;

Bogdan Panait – bas, voce;

Eugen Popescu – tobe

Formația Old School a fost înființată în anul 2013. Pentru că au dat dovadă de mult talent, ambiție și bineînțeles un repertoriu variat au primit invitații la foarte multe evenimente. Vă lăsăm să ascultați noua melodie la care probabil în scurt timp va apărea și un videoclip.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.