Un șofer de TIR a adormit la volan și a intrat în...

Un șofer de TIR a adormit la volan și a intrat în pasarela de la Ișalnița (Foto)

2.517
16
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Din cauza oboselii, conducătorul auto a ațipit la volan și a intrat în parapetul de protecție de pe marginea pasarelei de pe Centura de Nord, de la Ișalnița, azi-dimineață. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în urma impactului au rezultat numai pagube materiale. 13262100_1206090929423937_923727539_o

 

Potrivit martorilor, imediat după producerea accidentului, reprezentanți ai CNANDR au venit la fața locului. Aceștia au constat pagubele produse de șofer, care a distrus o porțiune din balustrada de protecție.

 

În urma analizării tahografului, a reieșit că șoferul nu depășise orele prevăzute de lege pentru conducătorii de TIR-uri, iar cauza accidentului a fost oboseala. Bărbatul a primit o amendă de 750 de lei.

 

Foto: Marian Motocu

 



16 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Cu ocazia asta poate mai vopsesc si ei balustrada metalica.

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4774

    bine ca nu a omorat nevinovati

  4. #4
  5. #5

    Si-a ales o meserie obositoare si riscanta. Dar, in capitalism, poate fi mult mai profitabil sa-ti vinzi imaginea ca o tirfa defilind la o parada de moda. Ce sa-i faci, a ramas un inadaptat sau nu l-o fi ajutat deloc „meritocratia” nativa.

  6. #6

    bulangii astia cu tirurile au senzTIA CA STRAZILE SUNT NUMAI ALE LOR,dar nu este chiar asa….

  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5602

    Astia care conduc tiruri sunt unii dintre cei mai prosti soferi posibili. Au impresia ca daca conduc tiruri si fac asta zi de zi sunt cei mai buni soferi.. Oricum ii doare in basca de cele mai multe ori fiindca conduc matahale care oricand pot sa faca praf si 10 autoturisme mici.
    Soferii de tir alaturi de soferii de autocare/microbuze si de taximetristi majoritatea sunt soferi prosti si retardati cand ar trebui sa fie contrariul avand in vedere ca sunt „asa zisi profesionisti”
    Eu am oprit la semafor pe valea oltului m-am dat jos la un sofer de tir turc care a stat lipit de bara mea cativa kilometri. Am vrut sa-i sparg mufa dar a stat incarcerat in cabina jegosul.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  8. #8

    E mai usor sa stai in spatele unui monitor si sa lucrezi pe un salariu mediocru! Meseria asta nu este pentru toata lumea, soferi nesimtiti sunt peste tot, dar asta nu inseamna ca trebuie bagati toti in aceeasi oala! Duceti-va, faceti ce fac oamenii astia si abia dupa, aveti dreptul de a comenta!

  9. #9

    E obositor sa stai atent un program de 9 ore, voi ăștia care Aveti doar b-ul,va credeti mari șoferi ca faceți maxim o sută de kilometri într-o zi

  10. #10
    0-day Member
    Data de inscriere
     27-01-2015
    Mesaje
    9

    Sa stii ca cel putin din experienta proprie soferii de tir sunt soferi foarte buni. Mie unul mi-au salvat viata acum 4 ani pe drumul dintre Severin si Orsova cand am facut o depasire extraordinar de proasta din cauza faptului ca nu am vazut curba de dreapta ce urma sa vina …

  11. #11

    Stai u linistitit eu merg cu B ul mai mult ca tine cu tiru. Si am si profesionist dar asta nu inseamna ca astia cu B ul merg 100km pe saptamana. Ex ro-it in fiecare saptama!

  12. #12

    Bine că e sănătos, că fiarele se mai repară.

  13. #13

    Asta nu inseamna ca daca esti sofer pe tir trebuie sa mergi cu 100km/h in localitati…sau sa te bagi in depasirii la intimidare…sa stai la 1m in spatele unui autovehicul …

  14. #14

    Aline.cine te a facut sofer??tu??atunci asta ti ai ales…

  15. #15

    Am zis o sută de kilometri într-o zi #aurel

  16. #16
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4247

    Bine ca nu au fost victime omenesti.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.