Granitul din centru a ieşit cu chiu cu vai din iarnă

Granitul din centru a ieşit cu chiu cu vai din iarnă

399
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA.  Granitul din Piaţa Prefecturii din Craiova nu a rezistat prea bine condiţiilor meteo extreme din această iarnă. Pavajul în care primăria a investit milioane de euro în mandatul trecut s-a făcut franjuri în mai multe locuri.

Nu se ştie dacă e de vină cantitatea mare de zăpadă căzută în Craiova în ultimele săptămâni, ori lopeţile angajaţilor municipali însărcinaţi cu deszăpezirea. Cert este însă că o sumedenie de dale de granit sunt desprinse, iar altele ciobite şi brăzdate în mai multe zone ale Pieţei Prefecturii. Mai multe dale sunt de asemena dislocate, probabil din cauza utilajelor folosite la deszăpezire.

De menţionat însă că nici nămeţii şi nici acţiunea de deszăpezire nu a avut vreun efect vizibil asupra miilor de resturi de gumă de mestecat lipite pe granitul din centru, care au rămas toate la locul lor, exact ca în perioada dinainte de începutul ninsorii.

oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    cib
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-02-2009
    Mesaje
    16

    totusi a durat prea mult fantana a crapat mai repede asa ca primarul este foarte multumit ,pe unele parti granitul se sparsese de mult si inlocuit cu mozaic in zona bisericii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.