Biserica ”Maica Domnului” – Oota colectează jucării în scop caritabil

Biserica ”Maica Domnului” – Oota colectează jucării în scop caritabil

2.111
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Parohia „Maica Domnului” – Oota se pregătește pentru „Târgul jucăriilor”, un eveniment filantropic aflat anul acesta la ce-a de-a II-a ediție, care se va desfășura duminică, 29 mai, ora 11.00. Cei care doresc se alăture acestei acțiuni sunt rugați să doneze jucării la Biserica Oota, în perioada 20 – 28 mai 2016, zilnic, între orele 09.00 – 12.00 și 18.00 – 19.30 și dimineața, în ziua târgului.

 

Lucrurile frumoase trebuiesc întotdeauna repetate și perpetuate. Colectăm jucării uitate de copii, curate și funcționale, pe care le valorificăm la Târgul jucăriilor. Tragem nădejde că vor fi jucării multe și că vor fi multe persoane care se vor implica în acest proiect, prin sprijinul financiar pe care îl vor face pentru copiii aflați în dificultate de la școala din parohie. Anul trecut, urmare a acestei acțiuni, 5 copii aflați în situații speciale de la Școala Gimnazială «Nicolae Romanescu­» din cartierul Valea Roșie au beneficiat și încă mai beneficiază, lunar, de o bursă de 100 de lei. Dacă doriți să ne sprijiniți în această acțiune, vă așteptăm în ziua de duminică, 29 mai 2016, pentru a cumpăra jucării, ajutându-ne astfel să-i ajutăm pe alții”, a declarat pr. Adrian Trifu, de la Parohia „Maica Domnului” – Oota din Craiova, organizatorul acțiunii caritabile.



3 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Este biserica de lângă liceul Traian Vuia…

  3. #3

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.