cont(r)ACTe la Teatrul Colibri Craiova

cont(r)ACTe la Teatrul Colibri Craiova

1.029
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Joi, 26 mai 2016, la ora 19:00, Teatrul ACT din București prezintă ultimul spectacol din cea de-a doua stagiune Colibri într-un ACT, la Teatrul Colibri Craiova. Reprezentația “cont(r)ACTe”, de Mike Bartlett, în regia lui Cristi Juncu, cu scenografia semnată Cosmin Ardeleanu, le are în distribuție pe actrițele Theodora Stanciu și Irina Antonie.

“E un fapt binecunoscut că un procent foarte ridicat al tinerilor absolvenţi de facultate (deci şi, în opinia mea, un procent semnificativ al spectatorilor teatrului Act) îl reprezintă cei al căror vis e angajarea, urmată de o carieră strălucită, în cadrul unei companii de top. Prin intermediul unei tinere ambiţioase căreia nu-i aflăm decât prenumele, Ema, dramaturgul britanic Mike Bartlett ne introduce în dedesubturile parcursului unei astfel de cariere. Din acest punct de vedere, cont(r)ACTe poate fi considerat nu doar un spectacol de teatru, ci şi oportunitatea de a asista la un workshop de perfecţionare, la un training.” (Cristi Juncu, regizor)

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani!

20 LEI/PERS.: preț unic pentru acest spectacol

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

Stagiunea Colibri într-un Act 2015 / 2016  a început în luna noiembrie 2015 cu spectacolul Absolut! (după Ivan Turbincă de Ion Creangă, regia Alexandru Dabija), a continuat din ianuarie 2016 cu reprezentațiile: Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule? (de Cătălin Ştefănescu, după romanul “Moromeţii” de Marin Preda, regia Alexandru Dabija), Dumnezeul de a doua zi (de Mimi Brănescu, regia Claudiu Goga), Omul pernă (de Martin McDonagh, regia Eugen Gyemant), Apă de mină (de Csaba Székely).

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.