Sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, în satele din Dolj și Gorj

Sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, în satele din Dolj și Gorj

5.048
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Proprietarii de câini și pisici din mai multe localități din județele Dolj și Gorj vor putea apela gratuit la serviciile unor veterinari pentru a-și steriliza câinii, în cadrul unor minicampanii care se vor derula în perioada 28 mai – 4 iunie în mediul rural.

 

Intervențiile chirurgicale vor fi realizate într-o clinică mobilă cu toate dotările necesare. Pentru cei care nu au posibilitatea, se va asigura și transportul animalelor. Programul va fi următorul:

 

Sâmbătă, 28 mai, și duminică, 29 mai, sterilizările se vor face în zona Dănciulesti – Gorj, incluzând localitățile: Dănciulești, Radinești, Bibulești, Soceni, Tălpaș, Golumbu, Fărcaș.

Marți, 31 mai, și miercuri, 1 iunie, campania continuă în zona Goiești – Dolj, incluzând localitățile: Goiești, Negoiești, Melinești, Șimnicu de Sus.

Vineri, 3 iunie, și sâmbătă, 4 iunie, intervenții vor fi realizate în zona Sadova – Dolj, incluzând localitățile: Sadova, Murta, Lișteava, Ostroveni, Dobrești, Toceni, Căciulătești, Daneți, Brabeți.

 

Pentru informații și înscrieri, sunați la telefon: 0785 560 307.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.