Bătaie ca la hoții de cai la  Valea Stanciului. Întreaga scenă a...

Bătaie ca la hoții de cai la  Valea Stanciului. Întreaga scenă a fost filmată de un martor

7.413
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 2,00)

O bătaie cruntă a fost filmată, pe ulițele satului, în comuna Valea Stanciului. Un bărbat a ajuns la spital, după ce doi vecini l-au bătut pentru că i-ar fi înjurat.

 

Întreaga scenă a pornit de la o neînțelegere. Victima, Iulică Popa, a povestit că unul dintre bătăuși i-a furat din căruță ceva. S-a întâlnit cu mama acestuia, pe care ar fi înjurat-o. Vecinul său a auzit și a tăbărât cu pumnii și picioarele, împreună cu un alt bărbat, asupra sa. „Întâi a sărit unul la bătaie. N-am avut cum să mă apăr. M-a lovit cu pumnii și cu picioarele. Apoi, a sărit și al doilea. Unul dintre ei mi-a dat și cu o scândură în cap. Am băut și eu puțin și le-am vorbit urât“, a povestit victima.

 

Bătăușul recunoaște că și-a lovit vecinul, spune însă că nu-i pare rău. „Să mă dea în judecată, iar eu dacă sunt vinovat o să plătesc. Când l-am auzit cum vorbea cu mama mi s-a urcat sângele la cap. Nici nu pot să reproduc cuvintele pe care le-a folosit. M-a acuzat că i-aș fi furat ceva și a început scandalul. Era mort de beat, n-am avut cu cine să mă înțeleg, chiar am vrut să îl gonesc acasă, dar când a început să facă scandal și să o înjure pe mama nu m-am mai putut abține“, a declarat Marin Cârneau.

 

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire și alte violenșe, victima însă și-a retras plângerea, așa că dosarul a fost închis.



21 COMENTARII

  1. #21
    Junior
    Data de inscriere
     08-03-2009
    Mesaje
    69

    -Ma tu o injuri pe mama???….apoi se intoarce nervos catre masa…-pleaca fa si tu de aici ))

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.