Un șofer de 18 ani a spulberat trei oameni și trei mașini...

Un șofer de 18 ani a spulberat trei oameni și trei mașini pe o stradă din Craiova (Video)

7.197
116
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(10 voturi, media: 2,50)

O femeie a decedat și alte două persoane au fost rănite serios, după ce un șofer de doar 18 ani, care abia obținuse permisul de conducere, a circulat cu mare viteză și a pierdut controlul asupra direcției de mers. Tânărul a intrat cu mașina pe trotuar și a lovit din plin cele trei persoane, dar și alte trei autoturisme parcate. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

 

(Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!)

 

 

 

 

 

Eugen Stănucă, de 18 ani, din Giubega, elev la un liceu din Craiova, avea permis de conducere de trei săptămâni la momentul producerii accidentului, pe 12 mai a.c.. Acesta conducea un autoturism Citroen, pe Strada C-tin Brânvoveanu, cu o viteză mult mai mare față de limita legală admisă. Într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe trotuarul din stânga, unde, după cum se vede în imagini, a acroșat trei persoane și a lovit trei autovehicule.

 

În urma accidentului au rezultat trei victime: 0 femeie de 53 de ani din Craiova, un bărbat de 58 de ani din Craiova și, totodată, o femeie de 74 de ani din Almăj. Aceasta din urmă a decedat ulterior, pe 21 mai, la Spitalul de urgență din Craiova”, a precizat Amalia Barbu, purtător de cuvânt în cadrul inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

 

Tânărul este cercetat penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Potrivit polițiștilor rutieri craioveni, elevul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat că nu a consumat băuturi alcoolice. În urma unor expertize tehnice specifice se va stabili cu exactitate viteza cu care circula. Băiatul riscă ani buni de închisoare.



116 COMENTARII

  1. #1

    Închis pe viața … Lângă violatori…. Așa ar trebui aceasta jigodie!!!

  2. #2
  3. #3

    Accidentu asta are 1 saptamana si ceva

  4. #4

    Accidentul asta are mai bine de o saptamana

  5. #5
  6. #6

    dar cine l-a pus sa mearga cu peste 100 km/h in oras?

  7. #7

    Acum am facut rost de imagini

  8. #8

    Acum am facut rost de imagini

  9. #9
  10. #10
  11. #11
  12. #12
  13. #13

    Retardat si el si ăia de l-au lăsat să conducă .

  14. #14
    Junior
    Data de inscriere
     06-08-2014
    Mesaje
    63

    Batut si chinuit ! asta merita astia inganfati astia care habar nu au, nu ia bine permisu si gata isi arata figurile

  15. #15

    Pacat…a zgariat masina lu’ taticu sau mamica.

  16. #16
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-07-2011
    Mesaje
    13

    Ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă? Eu i-as baga la crima cu premeditare, adica in pana mea nu esti constient ca iti poate iesi o persoana in fata in orice moment ?

  17. #17
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    1407

    tarzan la volan,s-a saturat de smecerie sa ii dea si 20-30 de ani sa il sature ca nu mai ai loc de copii astea de se cred mari pe strada

  18. #18

    Asta…intai batut bine…suspendat permisul pe viata…10000 ron amenda si 10 ani de puscarie…si o sa se rareasca cretini astia…

  19. #19

    Parintii sunt de vina, ca nu constientizeaza pericolul pe cAre l-ar putea produce baiatul lor , care cu disperare probabil a vrut sa obtina permisul de conducere… Pai tu la 18 ani esti copt la mine… Vai de viata lor si a celorlalti din jur..

  20. #20

    Politia in orasul asta doarme, prea multe accidente in ultimul timp, nu se ia nicio masura asupra soferilor teribilisti!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.