ZORRO şi INVITAŢIE LA JOACĂ, în week-end, la Teatrul Colibri

ZORRO şi INVITAŢIE LA JOACĂ, în week-end, la Teatrul Colibri

728
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Sâmbătă,  28 mai 2016, la ora 18:00 este programată întâlnirea cu Zorro, într-un spectacol cu scenariul şi regia semnate de Cristian Mitescu, scenografia Oana Micu și Tiberiu Toitan, coregrafia Ionuț Sergiu Anghel, muzica Alexandru Berehoi. În distribuție regăsim actorii: Cosmin Dolea, Geo Dinescu, Marin Fagu, Adriana Ioncu. Spectacolul se adresează publicului cu vârsta de peste 7 ani.

 

Duminică, 29 mai 2016, ora  11:00 ne bucură cu Invitaţie la joacă, o reprezentaţie interactivă, veselă, cu năstruşnicul Zdreanţă, de şi în regia Alexandrei Davidescu. Scenografia spectacolului este o creaţie a maestrului Eustaţiu Gregorian, iar coloana sonoră este realizată de Alin Macovei-Moraru. Din distribuţie fac parte actorii: Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.

 

Preţul biletelor este 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-05-2008
    Mesaje
    42

    Nu mai fusesem demult la teatru de papusi si m-am dus cu mare entuziasm. Pacat ca in loc de o sceneta buna, am asistat la un mare balci. Actori cu papusi in maini, jumatate s-au scalambaiat ei, jumatate au dat din papusi… piesa nu e coerenta si ce se vorbeste e in spaniola. Doar muzica face cat de cat atmosfera… dar nu e de copii. Cred ca asa piesa batjocora nu am mai vazut niciodata… fetita mea de 6 ani m-a intrebat in continuu: de ce vorbesc alta limba (neanuntat), de ce alearga asa de tare… cum o cheama pe papusa in rosu… (personaje neprezentate), pana la urma cine e Zorro???? Groaznic… as vrea sa ma duc ct de curand din nou sa ii sterg aceasta amintire neplacuta, dar a zis ca nu mai vrea sa auda de teatru…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.