Craiovenii, așteptați duminică la „Târgul jucăriilor”  

Craiovenii, așteptați duminică la „Târgul jucăriilor”  

2.509
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Parohia „Maica Domnului” – Oota organizează duminică, 29 mai, începând cu ora 11.00, evenimentul caritabil „Târgul jucăriilor”, ediția a II-a. Persoanele care doresc să se alăture acestei acțiuni mai pot dona jucării sâmbătă, 28 mai, între orele 09.00 – 12.00 și 18.00 – 19.30, și dimineața, în ziua târgului, la Biserica Oota situată pe str. General Dragalina nr. 115, lângă Liceul „Traian Vuia”.

 

Fondurile obținute în urma acestei acțiuni vor fi direcționate pentru acordarea de burse elevilor care provin din familii aflate în dificultate, de la Școala Gimnazială «Nicolae Romanescu» din Craiova.

 

Târgul Jucăriilor pare a deveni din acțiune caritabilă o sărbătoare a copiilor.  Și pentru că zâmbetul copiilor noștri trebuie să se oglindească pe zâmbetul altor copii, trebuie să ne aducem aminte și pentru ce atât efort: pentru a ajuta, prin generozitatea noastră, copiii cu rezultate bune la învățătură, care se află în situații speciale, să treacă peste obstacole și să învețe și mai bine. Așa că vă așteptăm duminică, 29 mai, după Sfânta Liturghie, să ne jucăm, să ne vorbim, să ne privim, să fim împreună și împreună să îi ajutăm pe cei de lângă noi”, a declarat pr. Adrian Trifu, de la Parohia „Maica Domnului” – Oota din Craiova, organizatorul acțiunii caritabile.

 

Potrivit organizatorilor, la acest eveniment se vor alătura și membrii Centrului Național de Educare Canină, pentru a-și prezenta prietenii lor salvatori. De asemenea, va fi organizată o paradă a costumelor, copiii având posibilitatea de a se costuma în diferite personaje din povești. 



6 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    E bine dacă a face așa ceva, nu doar eu cu familia mea și cu Restul lumi să donăm și să ajutăm zilnic copii saraci,si familiile ne ajutate trebuie să faca si alți…

  3. #3

    E bine ca porcii capitalisti sa se accepte strict intre ei si sa se promoveze pe criterii de coruptie, felatii si nepotisme. Asta e cel mai bine.
    In rest, sa mai faca cite o actiune de ochii prostilor… dar tocmai popoii?!
    http://www.oradesibiu.ro/wp-content/uploads/2015/12/mercedes-3.jpg

  4. #4

    Lasă, vere, capitaliștii. Tu, dacă ai vreo jucărie, du-te și dă-o unui copil. I-ar putea schimba viața. I-ar lumina puțin copilăria.
    Mai gândește și tu, nu doar ”popii”, ”capitaliștii”. Faceți naibii ceva, cât de mic, nu doar cu clanța.

  5. #5

    Claudiu-Gabriel Gămulescu , „vere”, sigur am facut citeceva in societatea asta, si nu doar din clanta… dar ceea ce avea sa-mi rezerve buda „meritocrata” capitalista urma sa se vada ulterior. Pomenile sint ultima veriga, si care nu remediaza cauzele, nu-i stimuleaza pe saraci sa-si creeze altfel de vieti. Noroc ca in democratiei ai libertatea sa te exprimi, inclusiv sa fii nemultumit in legatura cu multe lucruri. Dar sigur ca la rindul tau, esti liber sa faci ce vrei si ce poti in sistemul in care traim.

  6. #6

    – Cred ca se subintelege, eu sint de parere ca bunatatea interioara (daca exista) altfel se demonstreaza.
    – Si chiar nu merge s-o scaldati de genul: „lasa-i pe unii sau pe altii”. Nu. Se spune ca in capitalism troneaza MERITOCRATIA. Deci ca rezultat al unor COMPETITII DREPTE, unele specimene is mai meritocrate decit altele. Bun, atunci asa sa fie!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.