Pui de uliu ucis cu cruzime. Un bărbat și-a asmuțit câinele...

Pui de uliu ucis cu cruzime. Un bărbat și-a asmuțit câinele pe bietul animal pentru amuzament (VIDEO)

3.897
73
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cruzime fără margini! Un doljean și-a asmuțit câinele pe un pui de uliu căzut pe câmp. A făcut-o pentru amuzament și a filmat întrega scenă cu telefonul mobil, iar apoi a postat-o pe internet.

 

Vă avetizăm că imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

 

Sorin Cojocaru, în vârstă de 28 de ani, din localiatea Gercești, a găsit pe câmp un pui de uliu șorecar rănit. Bărbatul și-a pus câinele să omoare pasărea. Pe imagini se aude cum îl încurajează, ba mai mult își felicită câinele după ce bietul animal este sfârtecat.

 

Imaginile șocante au ajuns și la poliție. Oamenii legii au întocmit pe numele bătbatului un dosar penal pentru vânarea unei specii ocrotite de lege. În fața anchetatorilor acesta nu a schițat nicio remușcare și le-a spus că şi-a pus câinele să omoare puiul de uliu pentru că aşa a vrut. Sorin Cojocaru riscă acum un an de închisoare sau o amendă penală în valoare de 60.000 de lei.

 

Nu este pentru prima dată când bărbatul are probleme cu legea. În urmă cu câțiva ani a fost prins cu un pistol în mașina. Și atunci s-a ales cu un dosar penal pentru că nu și-a depozitat arama corect.

 



73 COMENTARII

  1. #61

    Ce am mai putea spune domnule Claudiu-Gabriel Gămulescu despre toti idiotii care-si posteaza porcul de Craciun sau mielul de Paste, ars, pe Facebook ? Ca ne dam seama sau nu, suntem partasi la tot ceea ce se intampla. Ce-a filmat ala cu uliul, facem de fapt toti, in alte circumstante, fara a ne da seama de ceea ce facem.

  2. #62

    Ar fi sunat mult mai frumos stirea din Ajunul Craciunului cu #Romania cand isi ucide cu cruzime porcii din cotet. Barbatii se arunca cu cutitele inainte catre porcii care au si un nume, se distreaza copios pe seama faptei, bea in cinstea crimelor comise si colac peste pupaza, se posteaza si pe Facebook cu isprava facuta. Unii cu cutitul la gatul porcului, altii cu porcul carbonizat si aclama toti: „Cand o fi mai rau, asa sa ne fie”. Ok, cel de mai sus este un vanator. Din cand in cand, in 90% din cazuri mai face si braconaj, dar care este ideea ? Specie ocrotita de lege sau cruzimea de care da dovata vanatorul ? Eu cred ca mizati mai mult pe cruzime, oricum legea nu o respecta nimeni. Ti-ai draq de idioti cu stirile voastre de cacat !!!

  3. #63
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3554

    TAMPIT PUSCARIE 10 ANI.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #64
    Junior
    Data de inscriere
     07-04-2006
    Mesaje
    71

    Trebuia sa tina cainele inchis ca si legumele in http://www.solarii-gradina.ro

  5. #65
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-07-2011
    Mesaje
    9

    Sunt prea mici pedepsele si nici inchisoarea nu este o solutie ca tot noi platim pentru drojdie, mai bine 2 ani munca in folosul comunitatii la munci grele.

  6. #66
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-08-2008
    Mesaje
    21

    Sa ma pisi pe rasa lui de zdreanta

  7. #67
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-03-2007
    Mesaje
    3

    un c.a.ca.t prost

  8. #68

    Vorbești ca să vorbești. E vorba de fauna sălbatică, și-așa pe cale de dispariție.
    Nu mâncăm ulii de Crăciun și nu toți postăm cu sadism și veselie cretină ”distracția” de Crăciun.
    N-are nicio legătură cu vegetarianismul. E vorba de niște limite, de a nu tranforma necesitățile noastre în ceva sadic sau în exterminarea și torturarea inutilă a unor ființe.
    Nu sunt complice la ce spui.

  9. #69

    Articolul subliniaza mai mult sadismul decat fauna pe cale de disparitie. Ideea era ca s-a pus prea mult accentul pe sadismul vanatorului de a-si asmutii cainele pe uli. Prea mult o dau in barci cu sadismul asupra uliului, pe cand de fapt toti o facem in multe alte situatii. Tocmai de aceea am dat un exemplu la fel de sangeros, daca stam bine sa ne gandim. Pana la urma eu stiu ce vrei sa-mi spui, dar nu ai inteles deloc unde am vrut eu sa bat. Prea putin ii intereseaza fauna pe cale de disparitie, pe cat ii intereseaza sa faca circ pe seama violentei ca si-a asmutit cainele pe bietul uli. Cred ca suntem de aceeasi tabara intr-un fel. Hai s-o lasam asa!

  10. #70
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-05-2015
    Mesaje
    24

    Zece ani de puscarie retardule.

  11. #71
    0_o
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-10-2008
    Locatie
     Vaginatown
    Mesaje
    398

    fgm!

  12. #72
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    1001

    si pana la urma de ce nu a patit nimic, cica nici amenda nu a luat
    wtf

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.
  13. #73

    Sunt oameni din aociati care ii ia de pui si se chinuie sa ii creasca sa ii invete sa supravietuiasca in salbaticie si nemernici ca aatea ii omoara . Oamneni de tot dispretu .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.