Merge tramvaiul, nu mai merge tramvaiul. Episod cu scurt-circuit (Video)

Merge tramvaiul, nu mai merge tramvaiul. Episod cu scurt-circuit (Video)

4.022
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O nouă săptămână, o nouă situație delicată pentru transportul în comun din Craiova. O parte a tramvaielor a rămas ”imobilizată” pe linie, după ce, ieri după-amiază, potrivit conducerii RAT, la stația de redresare nr. 2 ( Patria), care deservește tronsonul Institut -Billa, au apărut probleme electrice. Pe românește, tramvaiele n-au mai mers fiindcă a picat curentul, așa că au fost trase de basculante, iar călătorii au fost preluați de autobuze.

 

De ce n-au mai mers tramvaiele de data asta: ”Stația de redresare nu a beneficiat de nicio modernizare din anul 1986, când a fost dată în folosință”, s-a grăbit să precizeze, pe facebook, directorul RAT Craiova, Sorin Manda, deja obișnuit să-i fie cerute explicații săptămânal pentru desele probleme apărute pe șine. Și probabil va mai da multe de acum încolo, fiindcă e clar că dacă nu va cumpăra tramvaie noi și nu se va investi masiv în reabilitarea întregului sistem, tramvaiele trase de basculante vor deveni coșmarul lui și al Craiovei.

 

Câteva minute mai târziu, în jurul orei 17:55, circulația tramvaielor a fost reluată. Cu excepția a două dintre ele, fiindcă ar fi suferit câte un ”infarct miocardic”, din cauza bătrâneții. ”Tramvaiele cu număr de inventar 655 și 659 au fost remorcate până la depou în vederea identificării și remedierii problemelor electrice apărute (cel mai probabil scurt-circuit )”, a scris Sorin Manda pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei

 



23 COMENTARII

  1. #21

    Vine iar cu o scuza penibila cum ca si-n Cluj sau alt oras s-au defectat

  2. #22

    Aolejuuuuu si mai sint si urite!!!!

  3. #23

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.