Dolj: Profesoară filmată când agresa fizic și verbal o elevă: ”Te dau...

Dolj: Profesoară filmată când agresa fizic și verbal o elevă: ”Te dau cu capul de tablă” (Video)

30.475
121
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Elevii Liceului Tehnologic ”C, N. Plopșor” din comuna doljeană Plenița se plâng că una dintre profesoarele de la clasă îi agresează verbal și, uneori, fizic, în timpul orelor de curs. Dascălul care le predă matematică și-ar practica meseria după metode agresive, susțin elevii. Aceștia spun că le este teamă să se plângă conducerii liceului, fiindcă ar fi amenințați cu exmatricularea. Unul dintre elevi, de la clasa a XI-a A, a filmat-o pe profesoară când țipa la una dintre colegele sale și chiar i-ar fi aplicat o ”corecție” – o palmă peste față. 

 

Din înregistrare reiese că eleva nu i-a dat un răspuns corect profesoarei, care-i ceruse să rezolve un calcul, iar dascălul s-a enervat.

 

De ziua internațională a copilului, la Liceul Tehnologic C. N. Plopșor Plenița, după cum se poate observa în videoclipul trimis, profesoara Uruiocea Georgeta, profesoara de matematică, o agresează pe colega mea cu o palmă în frunte, dar și verbal, a făcut-o și tâmpită. I-a spus că o dă cu capul de toți pereții. Nu este prima dată, dar de teamă că nu o să îi treacă clasa, colegii mei nu vor să spună. Printre aceste rânduri, mi-am făcut curaj să vă aduc la cunoștință, ce se petrece în acest liceu”, ne-a scris unul dintre elevii clasei a XI-a A de la liceul din Plopșor.

 

Băiatul ne-a cerut să-i păstrăm anonimă identitatea, de frica conducerii. ”Acum ar vrea sa mă exmatriculeze, le este necaz – directoarei și profesoarei vinovate – că am filmat…”, a revenit cu rugămintea elevul.

 

Vom reveni cu detalii și puncte de vedere de la direcțiunea liceului și a profesoarei acuzate că-și agresează elevii, dar și de la Inspectoratul școlar Județean imediat ce le vom obține!

 

UPDATE:Un astfel de comportament, dacă s-a întâmplat, este intolerabil. Vom face o comisie de cercetare pentru a stabili gradul de încălcare a regulamentelor școlare”, a declarat Nicușor Cotescu, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Dolj.



121 COMENTARII

  1. #121
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5686

    Ce bataie si injuraturi ne mai dadeau noua profesorii si in scoala generala si in liceu… dar atunci nu existau telefoane mobile cu functia de inregistrare.
    Oricum profesorii batausi.. sau betivani care vorbeau urat sau care se dadeau la carne tanara… ori aia care nu ma scoteau din nota 3 maxim 4 ca sa ma duc la ei la meditatii erau ultima problema din scoala..
    Adevaratele probleme erau sabiile, cutitele, pistoalele (cu gloante nu de jucarie).. tiganii, smecherii retardati (care au cam ajuns in ultimii 2 ani toti pe la bulau ori handicapati paralizati pe viata)… furturile.. droagele.. si cica am facut si eu liceul intr-un liceu de prestigiu unde directoru mai candideaza acum si la primaria Craiova.. Imi bag **** am interactionat in viata asta cu fel si fel de oameni pe care altii i-au vazut doar pe la tv.. ca au omorat lume, ca au taiat lume, ca au tras dupa carduri, ca i-a luat crima organizata ca faceau trafic cu droguri.. ca nu stiu ce au facut.. Am avut si colega de banca.. o perioada nepoata de mafiot.. A platit tacso mii de dolari ca sa fie colega mea ca la cat de retardata era trebuia sa se duca sa faca scoala la cuca macaii.. Pai la dracu am dat examene si m-am straduit sa intru la liceu cand dup’aia s-au infiltrat acolo numai pe „bani” colegi.. rasa lor de gusteri.. si cica educatie.. profesionalism.. vrajala ordinara.. Oricum am dezertat de la scoala mi-am facut orele prin baruri.. Mai bine prin baruri decat la scoala mai ales daca ai profesori imbecili sau colegi retardati.

    P.S. Am invatat religie de la Dindirica (seful de la biblioteca).. de aia sunt eu acum liber cugetator.. si nu dau doi bani pe religie.. Mi-a stricat Dindirica Media de 10.. si de atunci mi-am bagat **** in religia masii

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.