Noi acuze la adresa profesoarei agresive din Plenița: „Tremurăm din cap până...

Noi acuze la adresa profesoarei agresive din Plenița: „Tremurăm din cap până în picioare de frică“ (VIDEO)

21.724
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,00)
După ce un elev din clasa a 11-a de la Liceul Tehnologig C.N. Plopșor Plenița ne-a trimis o filmare cu profesoara de matematică Georgeta Uruiocea care are o ieșire violentă în timpul orelor și alți elevi ai dascălului sparg tăcerea. ƒ„Vă pot spune că Georgeta Uruiocea este un profesor care nu mai are ce căuta în învățământ. Ne jigneste mereu. Pe mine în urma cu câteva săptămâni m-a făcut nesimțită, needucată, bătută în cap ..și altele. Dânsa de câte ori ne scoate la tablă și nu stim un anumit exercițiu începe să tipe și ne trece în bancă, nici gând să ne explice acel exercițiu. Noi când suntem scoși la tablă tremurăm din cap până în picioare de frică … nimeni nu are curajul să spună nimic deoarece le este frică să nu fie exmatriculați. Vă rog să îmi protejați identitatea, nu aș vrea să fiu exmatriculată“, ne-a scris o elevă de clasa a noua.
Acuzațiile elevilor au ajuns și la urechile conducerii Inspectoratului Școlar Județean Dolj și a fost demarată o anchetă care vizează comportamentul profesorului Georgeta Uruiocea. „Un astfel de comportament, dacă s-a întâmplat, este intolerabil. Vom face o comisie de cercetare pentru a stabili gradul de încălcare a regulamentelor școlare“, a declarat Nicușor Cotescu, inspector școlar adjunct IȘJ Dolj.



6 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-03-2014
    Mesaje
    40

    Poate ca profesoara nu trebuia sa jigneasca, dar si sa fi in a 9-a sau a 11-a si sa nu stii cat fac 2 gogosi si un leu mi se pare mult mai trist…

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4801

    chiar ca te apuca pandaliile.
    dar nu se justifica vocabularul

  3. #3
    Troll
    Data de inscriere
     05-04-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    910

    Cam ăsta-i viitorul! Numai drepturi, fără obligații și foarte mult analfabetism. Poate am rămas eu în urmă, dar școală cum se făcea, nu se mai face!

  4. #4
  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    228

    Prostia este mare dar agresiunea este si mai mare!
    As vrea sa traiesc, sa vad o tara frumoasa! Vad fetite de 10-15 ani bete,drogate,baieti care au 9-15 ani care beau energizante,alcool…crede-ti ca o sa avem o tara frumoasa? Ce iese dintr-un copil ca asta? Dintr-un matur ca asta,care nu are scoala care se drogheaza care bea care arunca gunoiul pe jos,,,,..?!

  6. #6

    Aaa era din Plenita paibce dracu sa-i ceri acolo se ducvalea de au promovat examenele cu 5 ,6 ca nu au incotro nu ca ar fi iubitoare de meserie Se explica totul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.