Femeie lovită pe trecerea de pietoni de la Madona Dudu

Femeie lovită pe trecerea de pietoni de la Madona Dudu

69.945
73
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 4,33)

Accidentul a avut loc în această seară, pe trecerea de pietoni de la Biserica Madona Dudu. Din primele informații ale IPJ Dolj, femeia va fi transportată la spital pentru investigații medicale și, în funcție de rezultat, șoferului îi va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. La sosirea echipajului de medici SMURD, victima era conștientă.

 

Conform polițiștilor, bărbatul care se afla la volan nu era sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

 

Foto: Ștefan HD



73 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5681

    Specimenul asta ar trebui sa aiba permisul suspendat pe viata sa nu mai pupe in viata lui posibilitatea sa conduca masina. Ordinarul pamantului.

    Pun pariu ca si la articolul asta o sa sara reisarii sa comenteze ca nu s-a asigurat fata pe trecere.. Vai da mama voastra de reisari care v-a facut in halul asta rasuri de oameni..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2

    Stiu ca au prioritate si traverseaza ca oile. Si tot ei sunt nevinovati

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     08-01-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    57

    NU era sub influența…. keep calm and read the news.

  4. #4

    Pai daca au prioritate, si au ca sunt pe trecere, chiar sunt nevinovati!!! Te cam contrazici singur!

  5. #5

    Pe bune prea se arunca ca pulele pe trecere pietonii din ziua de astazi, ok bun sunt sofer trebuie sa fiu atent la trecerile de pietoni, dar totusi eram acum 2 zile prin cv9 imi sare o baba direct in fata fara sa se asigure si ea si dupa ce o palesti mai pici si la puscarie pentru o baba proasta!

  6. #6
  7. #7

    Da-i in mortii lor de pietoni…sper sa vada toti ce patesti daca sari ampulea pe trecere..

  8. #8
  9. #9

    Ok, multumim de stire, dar va rog stergeti pozele cu femeia ranita. Nu e ok sa postati asa ceva de dragul viewurilor.

  10. #10
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3571

    Permisul suspendat pe viata.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  11. #11

    se circula din ce in ce mai greu prin toate orasele din tara.peste tot aceeasi problema PIETONII au doar drepturi nu si obligatii.cel putin asa cred ei.eu sincer ma abtin sa nu bat pe careva(mic ,mare,batran,femeie)toti sunt la fel…telefonul in mama ,capul in pamant si expresii de genul…”nu vezi ba ca este trecere”

  12. #12

    Bah frate ala in negru e popa???

  13. #13

    Strazile din Craiova = jungla Africana. Numai idioti atât soferi cåt și pietoni

  14. #14

    Foarte multe accidente in ultima perioada, un gram de atenție în plus nu strica, nu mă refer doar la pietoni, în general în trafic.

  15. #15

    Cred ca numai soferi au comentat aici… Ca deh domne, nu putem sa incetinim cand ne apropiem de trecerea de pietoni. Da.i dracu de prosti, asa le trebuie daca traverseaza pe trecere, nu? Pai sa astepti tu un masina sa treaca un pieton si sa nu astepte el sa treaca o intreaga coloana de masini?? Ce oameni domne, ce oameni!!! Uitati cand ati fost pietoni ca si voi tot asa traversati, poate chiar si rin locurile fara trecere…

  16. #16

    Popa e, ca marii poza si ma uitai

  17. #17

    Vezi ce scrie la decret…la trecerea de pietoni..corect..nici sa sara ca vaca

  18. #18

    Pai daca se arunca in fata masinilor cum dracu sa mai opreasca soferul

  19. #19

    În dreptul trecerii de pietoni,se reduce viteza.anumite mărci de masini,in general cele nemțești,,,,,,,,,nu au frână ci doar acceleratie…((((

  20. #20

    Pe bunee???? Ai idee cum e sa stai o zi întreagă la volan si sa ii vezi cum se arunca pe trecere fara sa se asigure,doar pentru ca e trecere??? La trecere oare inainte de a trece nu trebuie sa se oprească sa se asigure si cind se aduna mai multe persoane atunci sa treacă???? Nu iau apărarea soferilor dar cred ca majoritate accidentelor de întîmplă din cauza pietonilor!! Si asta pentru ca ei in loc sa treacă cum am zis mai sus au alte preocupări gen: telefoane,tablete etc!!! Si pe deasupra pietonii pe trecere cred ca sunt invincibil!!!! Cred ca au decît drepturi nu si obligatii!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.