Show aviatic de excepție, la Balta Verde (Foto)

Show aviatic de excepție, la Balta Verde (Foto)

11.591
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aeroclubul ”Oltenia Craiova” le-a oferit copiilor, ieri, de ziua lor, un show aviatic pe care nu-l vor uita curând. Câteva sute de prichindei au urmărit, de pe Aerodromul Balta Verde, spectacolul aerian, dar și salturile cu parașuta, dresura de cai și cea de câini. Din peisaj nu au lipsit nici tehnică militară sau zboruri acrobatice cu aeromodele.

 

Pe 1 iunie, personalul aeronautic al Aeroclubului României i-au avut în mijlocul lor pe cei mici, cărora le-au oferit un program special: acrobații aeriene, salturi cu parașuta, acrobații cu planoare, formații de avioane sau zboruri acrobatice cu aeromodele. Spectacolul i-a ținut cu gura la suflet pe copii, dar și pe părinții lor, cărora le-au smuls promisiunea că vor reveni și cu altă ocazie.

 

Aeroclubul României, din care face parte aeroblubul teritorial ”Oltenia” Craiova, se ocupă de pregătirea și perfecționarea teoretică și practică de zbor, precum și de parașutare, cu aeronave civile ușoare, de școală și de sport, pentru personalul aeronautic propriu și pentru sportivii legitimați. Aeroclubul României a fost înființat în anul 1920, din inițiativa prințului George Valentin Bibescu, iar la 13 aprilie 1923 trece în subordonaarea Departamentului Aviației Civile ().

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4281

    Interesant.

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     25-02-2006
    Mesaje
    135

    Tocmai tehnica militara a lipsit din peisaj

    Y ID: hwfreak_x86

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.