Profesoara filmată în timp ce urla la elevii: „Am greşit şi îmi...

Profesoara filmată în timp ce urla la elevii: „Am greşit şi îmi asum acest lucru“

10.330
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Georgeta Uruiocea, profesoară de matematică la Liceul C.N. Plopșor Plenița, a fost filmată, de ziua copilului, de un elev în timp ce țipa la o colegă scoasă la tablă să rezolve un exercițiu. Fata nu a știu să rezolte problema așa că dascălul a început să țipe. 13342340_1070417363031593_1405419798_nFemeia recunoaște că a avut un comportament deplasat și spune că regretă.  „Am greşit şi îmi asum acest lucru. Îmi pare rău, mi-am ieșit din fire. Nu s-a mai întâmplat până în momentul de faţă așa ceva. Am ridicat tonul, dar nu am lovit-o pe eleva respectivă“, a declarat Georgeta Uruiocea.

 

 

Elevii însă o contrazic. Tratamentul cu urlete îl primesc des.” Profesoara de matematică, o agresează pe colega mea cu o palmă în frunte, dar și verbal, a făcut-o și tâmpită. I-a spus că o dă cu capul de toți pereții. Nu este prima dată, dar de teamă că nu o să îi treacă clasa, colegii mei nu vor să spună.”, ne-a scris elevul care a înregistrat scena. O altă elevă a liceului a reacționat și ea după ce a văzut știrea publicată de noi.  „Vă pot spune că Georgeta Uruiocea este un profesor care nu mai are ce căuta în învățământ. Ne jigneste mereu. Pe mine în urma cu câteva săptămâni m-a făcut nesimțită, needucată, bătută în cap…și altele. Dânsa de câte ori ne scoate la tablă și nu stim un anumit exercițiu începe să tipe și ne trece în bancă, nici gând să ne explice acel exercițiu. Noi când suntem scoși la tablă tremurăm din cap până în picioare de frică“, ne-a scris fata.

Imaginile au ajuns și la conducerea liceului din Plenița. S-a demarat o anchetă, dar directorul nu a fost prea impresionat. „Nu trebuia să se întâmple aşa ceva. Am văzut imaginile şi este adevărat că doamna profesoară şi-a pierdut cumpătul, dar suntem oameni ce putem să facem“, a declarat Ileana Iacob, directorul Liceulului Tehnilogic C.N. Plopșor. Și Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a început o anchetă. Doi inspectori s-au deplast ieri la Plenița pentru a cerceta ce s-a întâmplat.„ Comisia de anchetă va stabili gravitatea faptelor. Sancțiunile merg de la avertisment până la desfaerea contractului de muncă“, a spus Nicoleta Liţoiu, purtător de cuvânt IȘJ Dolj.

 

Elevii profesoarei au povestit acasă ce s-a întâmplat. Părinții sunt revoltați și unii dintre ei se gândesc să își mute copiii, la altă clasă unde nu predă profesoara cu pricina. „Mi-a povestit copilul ce s-a întâmplat. Nu este normal la un pofesor să aibă un asemenea comportament. Eu nu-mi jignesc fata, dar o face un dascăl? “, a mama unei eleve.



2 COMENTARII

  1. #1

    Nu se va rezolva nimic la Plenita.Elevii vor suferii in continuare ca niste sclavi! Profesori lasi!

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4296

    Ei na.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.