Craiova: 50 de persoane la spital, în urma unei petreceri la un...

Craiova: 50 de persoane la spital, în urma unei petreceri la un restaurant din Craiova

77.838
31
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)
Restaurant italian pizzerie Acacia Garden

Din 64 de participanți la un botez, 50 au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Sâmbăta, pe 28 mai, oamenii au petrecut la Restaurantul ”Jubilee”, dar duminică au început să se simtă rău și distracția s-a mutat la spital. „Am crezut că mor. Este groaznic: dureri, spasme, frisoane, febră foarte mare“, a povestit unul dintre invitați. 20 dintre cele 50 de persoane care au ajuns la spital au rămas internate.

 

Inspectorii de la Direcţia de Sănătate Publică şi Siguranţa Alimentelor (DSP) Dolj au prelevat probe din preparatele consumate de invitați și este așteptat rezultatul analizelor. Pacienții au declarat că au gustat puţin din tot ce s-a servit.

 

Duminică după-amiază și eu și soția ne-am simțit foarte rău. Am chemat salvarea, atât de grav a fost. Când am ajuns la spital, eram deja al treilea caz. Noaptea au început să apară și alți colegi de suferință. 50 am fost în total. Printre noi a fost și o prietenă însărcinată în luna a treia. Vă dați seama, putea să piardă copilul. Nu este normal așa ceva. Am depus plângere toți la DSP. Am înțeles că s-au găsit o grămadă de nereguli: personal fără analize la zi, bucătari și ospătari fără instructaj“, ne-a declarat Tony Popa Nistorescu, unul dintre participanții la eveniment, ajuns la spital în urma petrecerii.

 

Managerul restaurantului spune că așteaptă și el rezultatul analizelor și, în funcție de ele, va suporta consecințele. ”Se fac analize de către DSP. Așteptăm și noi rezultatul. Restaurantul funcționează în continuare. Nu avem autorizația de funcționare suspendată. În funcție de rezultat, ne vom asuma responsabilitatea”, a declarat Cristian Dumitru, managerul restaurantului ”Jubilee”.

Sursa video: Facebook

 



31 COMENTARII

  1. #21

    autorizație de funcționare are ?

  2. #22
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-02-2012
    Mesaje
    15
    Citat Mesaj initiat de aeka
    din cate stiu eu, spre sa NU gresesc…. si daca este vorba de acelasi patron, acum 2-3 revelioane i-a intoxicat pe participantii de la revelionul organizat de acelasi patron, la restaurantul lui staicu de la podari…. cer scuze daca gresesc, dar daca este vorba de acelasi administrator, ar cam trebui facut ceva cu omu’

    Nu gresesti,asa este.

    Edited by MOD
  3. #23

    Dacă asta s-a înțeles… E clar!

  4. #24

    Oameni buni fiti atenti unde mancati! Sanatatea e scumpa!

  5. #25
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-04-2011
    Mesaje
    47

    Astia trebuie inchisi si sa le interzica pe viata sa faca alimentatie publica….intr-o tara normala ! In Romania se trage de timp pana se uita si se aranjeaza cu cateva plicuri bine plasate … APROPO ACUM UN AN A FOST GASITA IN Parcul Romanescu o ADOLESCENTA DEVORATA DE MAIDANEZI …….. SI ? SI NIMIC !!!

  6. #26
  7. #27
    Member
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    236

    Activitatea ar trebui suspendata pana la „finalizarea,anchetei”. Pai daca e adevarat ca de acolo vine „boala”, ce facem? Mai imbolnaveste altii? Misto!
    Acum are timp sa stranga bani pentru despagubiri!
    Asa e in Romania , intai iti da cu toporul in cap si dupa iti da pastila.

  8. #28
  9. #29
    Spammer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    2090

    asta e vrajeala…CONCURENTA!!!

  10. #30
    Member
    Data de inscriere
     31-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    228

    Rezultatele analizelor arata ca participantii au avut unghiile murdare si din aceasta cauza au avut problem.

  11. #31
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2010
    Mesaje
    27
    Citat Mesaj initiat de dorinus
    Rezultatele analizelor arata ca participantii au avut unghiile murdare si din aceasta cauza au avut problem.

    scobitoriile au fost la mana a 2-a

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.