Dolj: Incident la Galicea Mare: o candidată la CJ, agresată

Dolj: Incident la Galicea Mare: o candidată la CJ, agresată

39.310
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții PSD Dolj au depus, duminică seara, o plângere la postul de poliție din comuna Galicea Mare, în urma unui incident provocat de reprezentanți ai PNL din localitate, incident în urma căruia doi membri ai formațiunii social-democrate ar fi fost agresați.

 

Reprezentanții PNL ar fi devenit agresivi și l-ar fi urmărit pe candidatul social-democrat și pe cei doi membri PSD care îl însoțeau până la autoturismul acestora. Candidatul PSD a reușit să se refugieze în autovehicul, în timp ce însoțitorii săi au fost agresați de către reprezentanții Partidului Național Liberal. În momentul în care a vrut sa plece, candidata a lovit câteva masini parcate în zonă.

 

”Evenimentul a survenit în condițiile în care unul dintre candidații PSD la o funcție de consilier județean a remarcat faptul că în secția de votare nr. 349 din comuna Galicea Mare erau expuse materiale electorale cu însemnele PNL, aspect pe care l-a reclamant într-o sesizare adresată Biroului Electoral de Circumscripție din localitate. Totodată, reprezentantul PSD a solicitat ca materialele menționate să fie îndepărtate din incinta secției, pentru respectarea prevederilor legale. Pe fondul discuțiilor în contradictoriu care au urmat depunerii sesizării, a fost alertată Poliția, prin numărul unic pentru apeluri de urgență, un echipaj sosind în scurt timp la fața locului”, au anunțat reprezentanții PSD.

 

Trei persoane, o femeie și doi bărbați, sunt audiate în acest moment la sediul postului de poliție pentru verificarea celor susținute de persoana care a depus plângerea”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.



9 COMENTARII

  1. #1

    Hotii striga prinde-ti hotii ..frumoasa masinuta aia de la Psd ,ANAF ar trebui sa-i intrebe de unde au bani sa cumpere asa ceva. Nu cumva au carat cu masinuta votanti si cand erau urmariti s-a ajuns la o tamponare? Asa au facut si in Melinesti,masini de Gorj au carat oameni care au votat cu primarita aia penala.

  2. #2
  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5698

    Si-a fauct f10’le praf

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     30-01-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    109

    Nu tin partea psd-ului, dar nu mi se pare normal sa existe afise electorale cu vreun partid in sectia de votare. Nu stiu detalii legate de practicile partidelor in comuna, dar evenimentul luat ca atare, ii invinovateste pe cei de la PNL

  5. #5

    Ce se mai zvircolesc porcii astia excesiv de lacomi! Macar n-am votat pe nimeni, fiindca nu ma reprezinta.

  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4288

    Pacat de masina

  7. #7

    Salbaticii de genul asta ar trebui inchisi la un spital de neuropsihiatrie si tratati zilnic cu ceva suficient de puternic cat sa mearga doar pe burta de acum in colo!Lasand la o parte votul politic ma rog orice inseamna alegeri samd inainte de a recurge la un asemenea gest barbar trebuie sa se gandeasca ca acei oameni poate au copii acasa pe care tŕebuie sa-i creasca . Parerea mea este ca oamenii nu voteaza in functie de un afis electoral ci voteaza ce considera ei ca ar fi mai bine pt viitor.

  8. #8
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2144

    Violența e de rahat, dar mă uit și la mașinile ăstora, indiferent de partid…Ce tupeu ai să umbli în așa ceva prin satele astea prăpădite?…

  9. #9
    Afacerist
    Data de inscriere
     24-10-2007
    Locatie
     Brazda City
    Mesaje
    305

    asta e mentalitatea..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.