Rezultate parțiale BEC: Olguța – 60%, Badea – 12%

Rezultate parțiale BEC: Olguța – 60%, Badea – 12%

44.086
83
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 2,50)

Conform datelor BEC, rezultatele parțiale ale centralizărilor voturilor la Primăria Craiova indică un procent de circa 60% pentru Olguța Vasilescu și aproximativ 12% pentru Pavel Badea.

 

Rezultate provizorii oficiale pentru primăria Craiova ora 03:00 – 6 iunie 2016:

1. Vasilescu Lia-Olguţa (Alianţa Electorală Psd + Unpr) – 60,105%

2. Badea Pavel (Partidul Național Liberal) – 12,315%

3. Năstase Mircea-Vasile (Partidul Alianța Liberalilor Și Democraților) – 9,101%

4. Gust-Băloşin Florentin (Partidul Social Românesc) – 6,999%

5. Cherciu Dan-Adrian (Alianţa Electorală „Pentru Craiova”) – 5,732%

6. Buzatu Dan Horaţiu (Partidul Mișcarea Liberală) – 3,059%

7. Andriţoi Nicolae-Arthur (Partidul Național Democrat) – 1,082%

8. Mireanu Constantin (Independen) – 0,850%

9. Pană Ionel (Independent) – 0,757%

 

Nu avem nicio surpriză, nici în ceea ce privește Craiova, nici la Consiliul Județean, pentru că știam că vom obține majoritatea – în alianță cu UNPR la Consiliul Local Municipal, respectiv singuri la CJ Dolj. În definitiv, acesta este aspectul cel mai important: că nu suntem obligați să formăm majoritatea cu alte partide. Până în prezent, rezultatul este foarte bun“, a declarat primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu.



83 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    60% mă ? ) Progresăm, progresăm…

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-08-2014
    Mesaje
    18

    Astept rezultatele partiale NEON

  5. #5
  6. #6

    Tara romaneasca s-a dus de rapa . S-a dus de mult. Acum aluneca usor usor in prapastie , iar cu neglijenta oamenilor si neasarea am ajuns aici . O sa ajungem sa ne dam in cap pe strada in timp ce unii isi umplu buzunarele pe spatele nostru , o sa ajungem mai rau ca, grecia. Europa iti da dar mai si vrea inapoi si asta o sa ne duca gen grecia 2 chiar mai rau . Eram o tara bine vazuta , acum ? Suntem exact ce nimeni nu vrea , nimeni nu doreste , si asta datorita lor , datorita politicienilor care nu se mai satura in a fura , in a-si indesa buzunarele din banii nostrii , din banii poporului roman odata brav si darsnic acum un popor de lasi si naivi care accepta orice stand cu mainile in san . Ne meritam soarta . Imi pare rau sa spun asta dar am ajuns o rusine . Suntem condusi de acceasi comunisti , de aceleasi persoane dinainte de 89 numai ca acum suntem ” liberi ” , liberi sa ce cu ce ,sa murim de neajunsuri in propria tara ? Sa accetam sa fim condusi precum oile . A, da suntem liberi sa fim sclavii europei , sa acceptam cele mai josnice munci si prost platite datorita alegerilor facute in trecut . Imi pare rau dar astia suntem

  7. #7

    Bădiţă cu 12% te pun astia portar la primarie ! Ai fost umilit , mai bine lasa-te de politica ca oricum vin astia de la PNL si te dau afara …

  8. #8

    Eu am fost intr-o comisie la aceste alegeri si pot sa spun ca din 560 de votanti doar 50-60 au fost sub 30 de ani, restul au fost pensionari in marea lor majoritate. Deci eterna problema, pensionarii au o fixatie/fetis cu astia de la PSD, cad sub vraja lor la fel cum cade mereu gaina sub cocos

  9. #9

    La toamnă al doilea soc !PDL-ul va aranjaza ca pe PNT direct în divizia B.

  10. #10

    Nu este posibil sa fie acest scor,ceva s-a intamplat in Craiova.

  11. #11

    Pensionar fara minte ,o sa plece tot tineretul din tara din cauza voastra .Cine iti mai asigura pensia atunci daca forta de munca pleaca din tara,penalii de Dragnea si Olguta din mita lor ?

  12. #12

    A castigat cu pensionarii si tiganii din Craiova care sunt din ce,in ce mai multi si prin frauda cu siguranta .Tiganilor din Bariera Valcii li s-a dat sa consume bauturi alcoolice si au fost sfatuiti sa voteze Olguta .

  13. #13

    Ce a-ti făcut voi bun în țară
    asta? -pensii tăiate -salarii -alocatii,trai indecent.

  14. #14
    Junior
    Data de inscriere
     09-07-2008
    Mesaje
    76

    Daca este rau ca au votat in majoritate pensionarii si pe cine au votat de ce cei tineri nu vor binele acestui oras si sa fi venit sa voteze pe cine credeti voi ca merita !

  15. #15

    Ce a-ti făcut voi pentru tineret?

  16. #16

    Bravo, estl tare,tare vicosule

  17. #17

    CRETINISMUL E IN FLOARE IN CRAIOVA

  18. #18

    Din sondaju asta Badea nici de consilier nu este bun !

  19. #19
  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.