Primăriile din Dolj, câștigate 70/30 PSD/PNL

Primăriile din Dolj, câștigate 70/30 PSD/PNL

21.249
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Social-democrații au câștigat, conform numărătorilor paralele, 72 de primării, dintre care de orașe – la Craiova, Filiași, Segarcea și Bechet, în vreme ce PNL a revendicat 31 de scaune de primar, inclusiv două în orașe: Băilești și Dăbuleni. Pe de altă parte, UNPR a prins șase primării în județ.

 

Și PSRO, condus de Mircea Geoană, a câștigat un post de primar, la Rast, din calculele PSD, post pe care, de însă, l-a revendicat și PNL, din propria numărătoare. ALDE a câștigat Primăria Bucovăț, iar PNȚCD pe cea de la Dioști.

 

Din numărătoarea PSD, la CJ Dolj vor fi reprezentate doar două partide, PSD și PNL, în vreme ce la Consiliul Local Craiova lângă PSD și PNL ar veni și reprezentanții ALDE.



10 COMENTARII

  1. #1

    PNL avea inainte 14 primari ,acum are cel putin 30 de primari ,inclusiv primaria de la Bailesti . Psd a castigat in Craiova si orasele mari ,dar nu mai sunt ca altadata stapani peste tot .

  2. #2

    sa ii dati si lu badea un post de portar , poate ii iasa primaria din cap !!

  3. #3
  4. #4
  5. #5

    Jegurile comuniste…ciuma rosie

  6. #6

    Lume cretina in tara asta….plm nu v au ajuns 20 de ani de psd ism….

  7. #7

    Si voua o sa va dea Olguta cateva posturi de slugi ,sa-i carati valizele cu euro.

  8. #8
  9. #9

    Rusnacule,eu nu am experienta ca voi astia din psd .La cum se fura banul public sunteti profesori..o sa vina vremea cand o sa platiti pentru toate hotiile voastre.

  10. #10
    Afacerist
    Data de inscriere
     24-10-2007
    Locatie
     Brazda City
    Mesaje
    302

    e timpul sa plecam

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.