Un craiovean a fost prins în flagrant în timp ce încerca să...

Un craiovean a fost prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască doi poliţişti

280
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ionuţ S., în vârstă de 27 de ani, conducea neregulamentar pe străzile Tâmnei, judeţul Mehedinţi şi a fost oprit de doi poliţişti deoarece nu avea în funcţiune luminile de întâlnire. Şoferul nu deţinea permis de conducere şi s-a prezentat sub o identitate falsă.

 

Craioveanul le-a oferit polițiștilor toți banii pe care îi avea atunci, 400 de lei, iar ulterior era dispus să ofere mai mult pentru a nu i se întocmi dosar penal.

Oamenii legii au luat legătura cu superiorii lor și în colaborare cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Biroul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi şi cu sprijinul tehnic al ofițerilor D.G.I.P.I. Mehedinţi au efectuat un flagrant.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și i s-a întocmit dosar penal pentru dare de mită, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi fals privind identitatea.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.