Unii dealeri au pierdut startul ”Rabla”. Automobilele nu pot fi încă achiziționate

Unii dealeri au pierdut startul ”Rabla”. Automobilele nu pot fi încă achiziționate

6.335
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) a anunţat începerea programului de stimulare a înnoirii Parcului auto Naţional – Rabla Clasic 2016, însă mulţi dealeri încă nu au acces la sistem şi nu pot emite note de înscriere.

 

Teoretic, persoanele fizice îşi pot cumpăra, începând de ieri, 14 iunie, un autoturism nou prin Programul “Rabla”, de la producătorii şi dealerii autorizaţi, a anunţat Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), într-un comunicat de presă.

 

În realitate, mulţi dealeri spun că nu au primit user-ul şi parola pentru a introduce datele în aplicaţia PSIPAN şi pentru a emite note de înscriere. Este cazul mai multor dealeri precum Arian Motors, Trust Motors, etc. Aceştia se aşteaptă să emită note de abia de săptămâna viitoare. Dealerii Dacia au declarat pentru Capital că au primit user şi parola şi vor emite note de înscriere începând de astăzi. Oficialii Avia Motors, dealer Skoda, au declarat pentru Capital că în prezent se semnează contractele între Administrația Fondului pentru Mediu şi importatorii auto, aşa că cel mai probabil oamenii vor putea demara procesul de achiziţie de abia săptămâna viitoare.

 

Comitetul de avizare al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista finală a producătorilor validaţi să participe în Programul Rabla 2016 în data de 13 iunie. În acest an, au fost depuse 116 dosare din partea producătorilor/dealerilor auto, din care 105 dosare au fost aprobate şi 11 respinse.

 

Sursa: Capital



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3631

    NUMAI LA NOI IN ROMANIA SE POATE ASA CEVA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.