O nou metodă de înșelăciune: „Dă-mi banii și stai și-așteaptă să aduc...

O nou metodă de înșelăciune: „Dă-mi banii și stai și-așteaptă să aduc factura“

17.605
17
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un craiovean de 44 de ani a fost păcălit să cumpere 200 de litri de motorină cu 600 de lei, numai că… a dat banii degeaba. Păgubitul a fost abordat la muncă, într-un depozit en-gross, de un bărbat care s-a recomandat drept șofer pe un camion care „s-a descurcat“ și a reușit să pună de-o parte 200 de litri de motorină din cota pe care o avea, pentru care i-a cerut 3 lei pe litru. La un asemenea preț, bărbatul n-a stat prea mult pe gânduri și a acceptat imediat. Ca să pară și mai serios, presupusul șofer i-a spus că îi va face și factură. Pentru asta i-a cerut și buletinul.

 

Ca să perfecteze afacerea, cei doi au plecat în cartierul 1 Mai, în zona Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde persoana respectivă l-a lăsat pe craiovean să aştepte, spunându-i că urmează să revină pentru a-i înmâna factura şi motorina. După ce s-a săturat de așteptat, craioveanul și-a dat seama că a fost păcălit și s-a dus la poliție. „În urma cercetărilor și activităților investigative întreprinse de polițiștii Secției 5 Craiova suspectul a fost identificat și depistat, în localitatea Coțofenii din Față – sat Beharca. În urma audierilor suspectul a recunoscut fapta săvârșită și i-a condus pe polițiști în zona în care a abandonat cartea de identitate a persoanei vătămate, în vederea recuperării.  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 

Bărbatul este cercetat în stare de libertate. Acesta este bănuit că nu este la prima sa ispravă de acest gen. Și la Secția 2 de Poliție Craiova s-au înregistrat plângeri în care era reclamat același mod de operare.

 

 



17 COMENTARII

  1. #1

    Corect hotul, taie factura :-))

  2. #2

    Si romanu prost ca de obicei…

  3. #3

    Numai gainarii de astea ale unor prapaditi gasiti? Mai interesante ar fi niste articole despre furturile si influenta adevaratilor porci „capitalisti”, cu retelele pe care si le-au format si le intretin cu brio in „tara lucrului bine facut”.

  4. #4
  5. #5

    Prostia se plăteste..fomisti lacomi dupa chilipiruri se vor gasi intotdeauna.

  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4332

    Prea naivi unii…

  7. #7

    Cum sa dai C.I. ? Prostie curata….

  8. #8
  9. #9
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5757

    Inselatori ordinari imputiti !! Sa nu le-ajute Dumnezeu la astia !!

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!Daca toti soferi ar fi ca mine, nu ar exista accidente
  10. #10

    Pe timpul lui Ceasca se fura motorina din utilaje si se vindea unor bravi tovarasi.Gainarii cum le zici tu se faceau si pe timpul tovarasilor tai,numai ca tu ai memoria scurta.

  11. #11
    De-al casei
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    281

    Daca e prost, frate cat de prost sa fii sa dai izmenele pe calator? Astia si o merita!
    Motorina cu 3 lei si pe factura, omul ala e un monument al prostiei !

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari. De asemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;
  12. #12
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-04-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    39

    Hotul era corect ……. factura, impozit, tot tacamul…

    GET RICH OR DIE TRYING !!!
  13. #13
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3642

    prost

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  14. #14
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-05-2016
    Mesaje
    13

    pt 600 lei sa te alegi cu dosar penal poate chiar sa ajungi si pe la puscarie … amaratii tot de catre amarati sunt inselati.. mergeti la munca , dati cu sapa sau altceva daca nu va duce capu..

  15. #15
    pgc
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-10-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    265

    acum cand citesc imi aduc aminte ca am primit si eu un telefon cu o oferta de vreo 400 l de motorina in urma cu o luna si ceva ….

  16. #16
    De-al casei
    Data de inscriere
     06-11-2005
    Mesaje
    290

    Nici pagubitul nu e prea breaz din moment ce ar fi cumparat motorina furata.dupa mine nu trebuia sa aiba dreptul de a reclama ceva.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #17
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4830

    fiecare cu ….ai lui

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.