Ziua de joi între demiterea lui Sirop și alegerea rectorului Universității din...

Ziua de joi între demiterea lui Sirop și alegerea rectorului Universității din Craiova

268
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ziua de joi se va desfășura între două evenimente, care nu au în comun decât orașul și ora la care se vor desfășura. Cele două evenimente sunt: alegerile pentru funcția de rector al Universității din Craiova și demiterea lui Flavius Sirop din fruntea SC Salubritate Craiova.

La primul eveniment nu știm rezultatul, cărțile jucându-se până în clipa în care votanții vor intra în cabinele de vot.

La al doilea deocamdată știm că Flavius Sirop a pierdut la votul din Comisia de servicii publice şi în Comisia juridică. Va pierde, probabil, și în plenul Consiliului Local Craiova, de joi, 23 februarie a.c., pentru că aceasta este dorința lui Antonie Solomon, care în acest moment deține majoritatea, ajutat de consilierii locali ai PSD Craiova.

Unul dintre candidații din primul caz va ajunge rectorul Universității din Craiova, și va trasa linia pe care unitatea de învățământ o va urma în următorii ani.

Dacă va pierde funcția de administrator al SC Salubritate Craiova, Flavius Sirop se poate întoarce să cânte la partid. La același partid la care a muncit în campania electorală ca să îi aducă voturi lui Antonie Solomon, pe care acum îl acuză că l-a tras de urechi.

 

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.