Craiova: 16 șoferi amendați pentru că au trecut pe roșu la semafor

Craiova: 16 șoferi amendați pentru că au trecut pe roșu la semafor

16.760
15
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Polițiștii rutieri au organizat, ieri, în municipiul Craiova, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea semnificației culorilor semaforului electric aflat în funcțiune, în scopul conștientizării conducătorilor auto cu privire la importanța respectării normelor rutiere.

 

Ofițerii de poliție au constatat 50 de abateri de natură contravențională și au aplicat amenzi în valoare de peste 10.000 lei. Dintre acestea, 16 sancțiuni au fost date unor conducători auto care nu au respectat semnificația culorilor semaforului.

 

De asemenea, oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce  14 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.



15 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5759

    Nu ar fi mai bine sa puna camere inteligente la semafor, in intersectii si daca treci pe rosu sa fi automat amendat/ sa iti retina permisul..?? Si astfel politistii sa se ocupe de altceva mai interesant??

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!Daca toti soferi ar fi ca mine, nu ar exista accidente
  2. #2

    „Treceam pe rosu, dar totusi aveam prioritate.” Parazitii 2016

  3. #3
  4. #4
  5. #5

    Bogdan Panduru futu-te-n gura mort

  6. #6

    Nu se lua carnetul pentru asa ceva?

  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3643

    mda stire importanta.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  8. #8

    Scarbe de politisti stau dupa semafoare si treceri de pietoni, trebuie sa stea înaintea lor ca sa avertizeze nu sa stea la pândă sa le dea la muie toata craiova

  9. #9

    Si amenzi pentru dobitoacele care parcheaza pe squar in sensul giratoriu de la carol cand dati dragi tovarasi? Sa stiti ca exista parcare subterana la teatru. Sa nu mai zic de coada de masini care e parcata neregulamentar pe A.I. Cuza in fata la teatru noaptea. De… Amenzile sunt pentru prostii care muncesc ziua, nu pentru smecherii care conduc drogati si beti noaptea

  10. #10
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4340

    Doar 50 de abateri

  11. #11

    Amenzi pt cei care staționează și parchează pe sensurile de mers…de ex.Intersecția Rotonda …sau intersecția Spania cu Nanterre…și altele…unde sunt domnii polițiști? ???Haos și șoferi grăbiți. ..claxoane în disperare ca în Craiova nu găsești în alt oraș al României.

  12. #12

    politia nu-si face treaba ! daca ar fi zilnic politisti in trafic,ar fi mai multa ordine in oras si nu ar mai fi atat haos.

  13. #13

    Probabil permise suspendate
    Nu amendati ….

  14. #14
    Member
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    249

    Daca ar sta semafoarele Canal cu Bulevardul o sa de 50amenzi/ora.

  15. #15
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5767
    Citat Mesaj initiat de Iahuu
    Daca ar sta semafoarele Canal cu Bulevardul o sa de 50amenzi/ora.

    Daca s-ar ocupa de gastile de infractori din Craiova ar fi si mai interesant.. dar gaborilor le place munca usoara si fug de responsabilitati atunci cand munca de teren este grea.. de ce sa se lege la cap?… au familie au copii.. de aia isi fac mafiotii si tiganii de cap in regiune.. in principal din cauza politistilor, procurorilor si judecatorilor corupti si lasi.
    Infractiunile din codul rutier sunt insignifiante fata de alte infractiuni penale..
    Se fac ca muncesc si dau comunicate de ochii lumii dar in realitate daca ai vreo problema si suni la sectia de politie iti inchid telefonul in nas.. ei se uita la meciuri sau dorm in post..
    Mai nou la sistemul pestelui prajit 112 decat daca moare cineva sau este ceva extrem de grav este considerata a fi o urgenta.. O stupididate din asta doar in Romania mi-a fost dat sa vad.. Evident ca nu e asa conform legii si chiar si operatorii de la 112 sunt sictiriti si fac abuzuri la greu..
    Nu sunt toti la fel dar marea majoritate sunt niste lasi care isi varsa mai apoi frustrarile tot pe cetatenii simpli si corecti.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.